Nagytestű kutyával az Usába költözni, mennyire problémás?
Igen, tapasztaltam. De ha te az USA területén készülsz élni, akkor bizonyára rendelkezel megfelelő angoltudással, aminek segítségével megnyugtató választ kaphatsz minden kérdésedre. Feltéve, hogy nem vagy funkcionális analfabéta.
Honnan tudjátok, hogy nem költözhet USA-ba? Lehet, hogy minden engedélye megvan hozzá a kérdezőnek. Csak a kutya kérdést nem tudja.
Amúgy ez esetben van olyan légitársaság ahol vihetsz kutyát, persze nem túl olcsón.
A kutya szallitasi szabaly, meg kell feleljen nem csak a repulogep tarsasag szabalyaival hanem annak az orszagnak a hova atszalsz. En csak macskat hoztam, ami annyiba kerult mint a plussz kezi pogyasz, kb 75 euro. A Nagy testu kutyak nyilvan a csomagterben tartjak. Nem pisilhet, nem kakilhat, emberek ott neha raneznek, hagyhatsz kajat neki. De nem ajanlom a sok kajat es vizet. Nem minden legi tarsasag Engedelyez allatot, ezert elore erdeklodnod kell, es amikor megveszed a jegyet elore kell szolni, mert az allat szam is korlatozott. A dijt csak a check in kor kell fizetni, miutan megmerik a kutyat. Olvasd utana, mivel kell ellatni, chip, oltas, utlevel, bizonyos suly stb. Anno nekem a lengyel legitarsasag volt a legmefelelobb allat szempontbol.
Sok sikert
> A Nagy testu kutyak nyilvan a csomagterben tartjak. Nem pisilhet, nem kakilhat, emberek ott neha raneznek, hagyhatsz kajat neki.
Na ne már! A csomagtérben ránéznek??? Micsoda ötlet... A szükségét valóban csak a hordozóban végezheti sajnos.
Kérdező, ezt [link] olvasd el. Nagyon zűrös. Ha mopsz vagy hasonló short snouted akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!