Van itt olyan, aki tanulói vízummal volt/van kint az Egyesült Államokban?
Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem2009. nov. 23. 13:01
1/6 anonim válasza:
Én nem tanuló vízumon vagyok, de itt végeztem az egyetemet zöldkártyán. Látom, hogy még nem kaptál választ. Hátha tudok segíteni, csak írd le konkrétan a kérdéseidet...
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi, hogy segíteni próbálsz. De nekem azért kéne olyasvalaki aki tanulói vízummal van/volt kint, mert érdekelne, hogy milyen papírok kellenek hozzá. Annyi félét olvastam már... főként az érdekelne, hogy mennyire kell az ilyen vízumnál igazolni a hazámhoz való kotődést.
2009. nov. 25. 16:35
3/6 anonim válasza:
Első vagyok: mivel a tanuló vízumot úgy adják, hogy először egy amerikai intézménynek fel kell vennie és te tudod igazolni, hogy fizeted a tandíjat, akkor meg fogják adni. Tehát főleg az számít, hogy a tandíjat tudd fizetni plusz az, hogy a kiszemelet intézmény felvegyen. Ehhez biztos tudod, hogy kötelező nyelvvizsgát tenni (ált. TOEFL - azt érdemes csinálni, mert azt fogadják el a legtöbb helyre), de a pontszámok intézményenként változók, ahogy a felvételi követelmények is. Meg van már, hogy hová mennél?
4/6 anonim válasza:
Egyébként magától a követségtől érdemes érdeklődni: [link] El is lehet menni hozzájuk vagy felhívni őket, ők tudják neked a legpontosabb tájékoztatást nyújtani, senki másra ne hallgass. Úgyis az számít, amit ők ott a követségen megkövetelnek.
5/6 A kérdező kommentje:
Csupán egy nyelvtanfolyamról lenne szó. A követség oldalát olvastam, sok más oldalt is, de mégsem igazodtam el 100%ig. Azért köszönöm!
2009. nov. 25. 18:17
6/6 anonim válasza:
Akkor a követségtől érdeklődj, mert az számít, amit ők mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!