Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikai tapasztalatokról...

Amerikai tapasztalatokról tudnátok mesélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok mesélni nekem tapasztalatokat, akik már voltak kint vagy még mindig kint élnek? Esetleg oldalakat ajánlani, ahol lehet beszélgetni kint élőkkel, vagy hasznos infok vannak a kint éléssel kapcsolatban? A kijutási feltételekkel tisztában vagyok! Csak hatalmas ország és nehéz dönteni, sok mindent olvastam már de inkább csak általános leírásokat találtam és az "más", mint a valóban kint élni.

2013. nov. 21. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Én csak a saját tapasztalataimat tudom megosztani.

Éltem kinn egy évet.Anyagilag egész jó volt. De valahogy az egész ország nem jött be. Pedig bejártam Kaliforniától Floridáig, a nagy tavaktól a partvidékig.

Olyan mű volt. Nem volt benne élet. Csak pénz.

Aztán eltelt pár év, én is okosodtam, a világ is forgott párat. Közben talátam egy csomó jó országot, amire azt mondtam, ez fasza, itt tudnék élni. Félre ne érts, voltak közt csórók is.

Aztán megint jártam kinn. Hetekig megint sokcsillagos hotel, nagy autó. És ugyanaz az üresség.

Szerintem amerika egy tévút. egy pénzről szóló üresség.

Bár indulj neki tiszta fejjel, nézz szét te is.

2013. nov. 21. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
4 év Rocky River és Cleveland városban. Acéliparban dolgoztam, nem fizetnek rosszul, de hihetetlenül unszimpatikus, műveletlen egy társadalom. Semmi, semmi pénzért nem mennék ki többé hosszabb időre, legfeljebb turistaként. A Nagy-tavak gyönyörűek, Cleveland az Eerie-tó mellett van, ami a legszebb az öt közül, de jártunk Bay city-be is melózni, az meg a Michigan-tó mellett van, szintén csodaszép.
2013. nov. 21. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

az igaz,hogy itt az US-ban van egy olyan igenytelen reteg amelyik kevesbe tajekozott es fogalma nincsen merre van Magyarorszag. Nincsen utlevele, nem jart meg masik allamba sem.

A tanultabb emberek mar az egyetem evei alatt kezdik jarni a vilagot.

US csak LEHETOSEGET biztosit mindekinek, DEE nem garanciat.

Az biztos, hgy a US nem mindenkinek valo, magyaros gondolkodassal nagyon nehez beilleszkedni.

Szerintetek mit gondolna egy egyszeru amerikai ember ha Miskolcon kellene elnie?

2013. nov. 21. 23:47
 4/12 anonim ***** válasza:
a US nem minden magyarnak jon be, mint az itteni panaszkodok elsirjak, hogy evek alatt sem sajatitottak el a helyi gondolkodast..
2013. nov. 24. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
mit szeretnel tudni?
2013. nov. 24. 20:38
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sok mindent szeretnék tudni :D

Közbiztonság; költségek: lakás, rezsi, élelmiszer; időjárás; hol, milyen a foglalkoztatottság; milyenek az emberek; egészségügy stb. Persze ez államonként, városonként eltérő, ezért kértem, hogy írjanak tapasztalatokat arról ki épp hol járt, élt. Bár ahogy eddig észrevettem inkább szélsőséges vélemények vannak :)

2013. nov. 25. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Bár ahogy eddig észrevettem inkább szélsőséges vélemények vannak :)

megis mi az, hogy szelsoseges velemenyek?

Milyen velemenyt keresel? Valaki ir Detroid, Chicago kozbiztonsagarol az nem igaz San Diegoban. Megelhetes: detto. Itt nem lehet irni azt , hogy "orszagszerte havazik" mer itt jelenleg 25C van.

Valaszokat akarsz? kerdezzed meg milyen az elet San Fanciscoban, hogyan el meleg jozsi? Mennyibe kerul egy Miami apartment?

Szoval irjatok MINDENROL mert minden erdekel.......Fodor utazasi konyvet javasolnam, rengeteg hasznos info

2013. nov. 25. 16:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Az szélsőséges, hogy valakinek nagyon bejön Amerika, valaki pedig ki nem állhatja. Egyébként abszolút nem értelek. Pont az volt a lényeg, hogy nincs konkrét város! Igen, minden érdekel, ki merre járt és milyen tapasztalata van, de nem értem, hogy mi ezzel a baj. Ha zavar a kérdés, akkor nem kell válaszolni!
2013. nov. 26. 08:05
 9/12 anonim ***** válasza:

KERDEZO

ha bevandorlas, kikoltozes erdekel kerdezzel csak nyugodtan

nem kell sumakolni

2013. nov. 26. 17:05
 10/12 anonim ***** válasza:

bocs off vagyok

milyen mostansag az europai idojaras? Szeretek sielni, de a meleg tengerpartot is nagyon elvezem. Hova utazzak? Minden erdekel. irjatok szemelyes tapasztalatotkrol, minden erdekel

2013. nov. 27. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!