Hogyan tudnék Amerikában maradni? Fontos, a kapcsolatom múlik rajta.
A lényeg az,hogy nagyon el vagyok keseredve, mert úgy néz ki, hogy elveszítem a párom a távolság miatt.Még nem éltünk együtt és ha kint nem működik, akkor mit csinálok? Meg ugye, nem régóta ismerjük egymást, de mindketten szomorúak vagyunk a helyzet miatt, mert akarjuk egymást, de úgy néz ki a távolság kifogott rajtunk. Én mégse adtam fel teljesen a reményt,de lehet,hogy hiába minden. Azt mondta, hogy túrista vízummal tudnék kint maradni 3 hónapot, de utána meg nagyon nehéz munkát találni. Van egy bölcsész diplomám, de annak még itthon sincs értéke. Esetleg kint tanulni egy jó szakmát, de az gondolom nagyon drága.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Én csak tanácsot kértem, nem pedig leszólást bármi miatt is. Én soha nem tennék ilyet, ha tudom, hogy a másikat megbántom. Hagyjuk már a helyesírást,arra van egy másik poszt, itt a többség nem is arra figyel, pedig tud helyesen írni.Én személy szerint ezzel most nem foglalkozok.
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm. Angolul leginkább kint lehetne megtanulni, nem itthon drága tanfolyamokon, ez is az egyik probléma. Egyébként zöld kártyával van kint, a szakmája pedig informatikus. Sajnos még nem amerikai állampolgár. Szóval, ha nincs egy jó szakmám és nem beszélem a nyelvet tökéletesen, akkor szinte semmi esély a munkavállalásra?
Sziasztok!
Pár hónap múlva megyek ki 1 évre au pairkedni az USA-ba! Szerintetek utána van lehetőségem kinn maradni vagy zöldkártyát igényelni? vagy esetleg milyne lehetőség lenne?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!