Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy élhetnék az Egyesült...

Hogy élhetnék az Egyesült államokba?

Figyelt kérdés

Szeretnék kiköltözni, ehhez kérnék egy kis információt, hogy tudnék kijutni milyen feltételek szükségesek hozzá. Hallottam zöldkártyáról is csak úgy tudom nehéz megszerezni.

Esetleg ha valaki már volt kint hosszabb ideig akkor elmondaná, hogy juthatnék ki? Mikre kell figyelni? Itthonról lehet állást és albérletet szerezni?

2013. nov. 5. 15:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék, hogy milyen papírokat kell elintézni ehhez?? És persze mindent legálisan!
2013. nov. 5. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:

kinti leszerzodott allas, szaktudas, munkatapasztalat nelkul sehogy nem fogsz legalisan kikoltozni, betanitott munkasbol ott is Dunat (Missisippi-t) lehet rekeszteni.

Zoldkartyahoz altalaban hazassag a legrovidebb ut, ha nem is a legkonnyebb...

2013. nov. 5. 15:41
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Használd a keresőt!

6 millió kérdés volt már.

2013. nov. 5. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:

" Hallottam zöldkártyáról is csak úgy tudom nehéz megszerezni."

:-D :-D :-D

Aranyos ez a kis naivitásod. Röviden: tartósan nem fogsz kijutni.

Amúgy minek?? Mi van ott? Mert jobb élet nem valószínű...

2013. nov. 5. 17:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Csak ugy szimplán azèrt, hogy legalább megadjam magamnak az esèlyt a jobb èletre. Mert itt mihez lehet kezdeni, itthon a helyzet csak rosszabb lesz. Lehet, hogy kint sem lesz jobb de ha nem probálom nem tudhatom, hogy mi lett volna ha.. . Plusz mèg valamilyen szinten megismerek eegy új világot.

" Mi van ott? ". Erre csak azt mondanám, hogy mi van itt? Engem is köt ide pár dolog szüleim, rokonok, barátok . De itthon mihez lehet kezdeni. Ha meg nem jönnek be a számításaim akkor meg kitalálok vmi mást.

Nem szeretek tètlenül ülni ès csak várni, hogy talán jobb lesz!

2013. nov. 5. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
ha jobb élet miatt akarsz akkor ne usába akarjál menni -.-"
2013. nov. 5. 19:17
 7/11 A kérdező kommentje:

A jobb èlet alatt nekcsak az anyagi dolgokat èrtem. Lehet h nem lesz jobb de talán a környezet stb. jobbak lesznek.

Amugy mèg anglián is gondolkoztam .

2013. nov. 5. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Azert annyit hozzatennek, hogy ha idehaza nem lett beloled senki, mert nem tanultal, nem ertesz semmihez, akkor Amerikaban is kb. ezt a szintet fogod vinni, mehetsz mosogatni, keritest festeni, szemetet hordani. Abszolut ertekben lehet h. tobbet keresel majd, de semmivel nem leszel 'tobb', mint itthon.
2013. nov. 6. 09:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan vetted, hogy nem tanultam. Mèg jelenleg is tanulok. Fiatal vagyok mèg csak szeretnèm nagyvonalakban megtervezni a jövõmet, hogy lehetne probálkozni.
2013. nov. 6. 14:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy először Angliában próbálj szerencsét. Ha ott stabilan megélsz, akkor majd ráérsz gondolkodni, hogy hogyan juss át az USA-ba.

Ha nem sikerült még infót gyűjtened a kérdésről a neten, akkor nem javaslom, hogy nekivágj. Jószándékkal mondom.

2013. nov. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!