Hamarosan utazom Amerikába turistaként rokonokhoz, és sajnos most nincs munkám. Számíthatok arra, hogy emiatt sokáig fog a tiszt kérdezgetni?
Légy hozzá öszinte magyar.
Szeretik az őszinte magyarorkat.
Honorálni fogják .Tán Még aznap kapsz tőlük egy repjegyet vissza budapestre :-)
Ha csak ki nem fizettetik veled:-)
Félre a viccet.. Amire még figyelj...
Retúr repjegyed legyen mert ha csak oda jegyed van akkor sem fognak beengedni.jöhetsz vissza budapestre várost nézni.
mit akarsz te student visaval?
azzal amugy ha azvan neked azzal lehet dolgozhatsz 1-2hónapot vmennyit is 90 napot?
Az biztos, hogy fognak kerdezni errol. Az viszont fontos, hogy mistake nem dolgozol. Maskulomben nem azt kerdeznek, hogy hol dolgozol, Hanem azt, hogy dolgozol-e es mi a szakmad. Ha van munkad de nem Magyarorszagon akkor nyugodtan mondhatod, dolgozom, ez a szakmam. Ha meg is meg kerdeznek, hogy hol, azt is megmondhatod. Igy sem ùgy sem naluk fizeted az adot. Forditottam csaladoknak a repteren, akik nem beszeltek angolul. A legtobb kernes az volt, hogy mi a szakmad, ha nem is dolgozol, mit dolgoztal. Engem minding a szakmamat kerdeztek, soha nem arrol, hogy hol dolgozom.
Nem lesz gond, csak oszinten. Jo utazas :)
Remeljuk a USBP emberkenek jobb dolga is akad aznap mint hogy egy Mo-rol erkezo turistat vegzaljon.
Meglepo lenne ha " megszorongatnanak " tekintve hogy semmi realis okuk nem nagyon lenne.
Cheers
10.: Igen, de ha rájönnek, hogy nem mondok igazat, akkor meg azért nem engednek be...
Kint nem akarok dolgozni, csak látogatóba megyek.
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint arra nem is kérdeznek rá, hogy most éppen dolgozom-e?
Szerintem már csak azért sem érdekli őket, hogy dolgozol-e, mert ha dolgozol, az még önmagában nem tart vissza senkit, hogy ott ragadjon. Viszont nem vigyél magaddal semmilyen végzettséget igazoló papírt, mert akkor magyarázkodhatsz. Legyen nálad útvonalterv és repjegy oda-vissza, meghívó levél a rokonságtól.
Leszállás előtt bevehetsz két Valerianát is, hogy ne legyél feszült a beszélgetéskor. :))
kérdezgetni fog sokáig....
Megkérdi majd hogy esetleg nem akarsz e-dogozni mer akkor meg munkát is keres neked a neten..
Azt ismegkérdi a szexképekkel mit szoktál tenni miután letöltötted :-)
jobb ha félsz....Tudod miért?
Azért mert jobb félni mint megijedni :-)
Semmit ne bizz a véletlenre...
És belépéskor sűrűn imádkozz magadban Istenhez,hogy ne legyen semmi gond...
Üdv mindenkinek!
Én 2x voltam kint J1-es vízummal, utoljára idén nyáron. Szeptemberben jöttem haza és holnap mennék vissza. Megkaptam az ESTA-t és a jegyem is megvan már. A retúr jegy december 1o-re szól. Sajnos azt hallottam, hogy elég sok embert fordítottak vissza az elmúlt fél évben ESTA-bal a sok "friss" magyar állampolgár miatt akiknek még a festék sem száradt meg az útlevelükben. Nekem eddig soha nem volt gondom a belépésnél, viszont most félek egy kicsit. Van esetleg valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? Az, hogy voltam már kint 2x munkaválalói vízummal az előny vagy inkább hátrány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!