Amerikában miért nem adják meg senkinek a vízumot?
Figyelt kérdés
Én programozó vagyok és próbáltam igényelni és semmi még mindig.
Van egy felsőfokú nyelvvizsgám angolból.
Éltem Angliába 3évet.
2013. okt. 8. 20:05
11/16 Makoscsiga válasza:
"Munkavállaló vízum."
Szponzor nélkül teljesen felejtős.
12/16 A kérdező kommentje:
Értem
2013. okt. 8. 21:01
13/16 anonim válasza:
Amit te elképzeltél, az egyszerűen nem létezik, ezért nem reagáltak.
Ez nem így megy. Szponzor kell, akinek be kell bizonyítania, hogy te valami olyan különleges ember vagy, hogy helyben senkit nem találna a helyedre, és ezért neki pont te kellesz... Lásd be, hogy ezt azért elég nehéz megvalósítani.
14/16 anonim válasza:
15/16 A kérdező kommentje:
Rendben ma atolvasom, tegnap este óta leadtam az önéletrajzom 7cegnek. Itt, hogy megy majd felhívnak vagy email vagy ez ott, hogy működik?
2013. okt. 9. 06:33
16/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de elég töketlen vagy. Google a barátod, pár nap alatt ki tudod deríteni milyen CV kell, hogyan kell megírni, milyen lehetőségeid vannak. Stb.
Kapard ki a gesztenyét magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!