Amerikában miért nem adják meg senkinek a vízumot?
Én programozó vagyok és próbáltam igényelni és semmi még mindig.
Van egy felsőfokú nyelvvizsgám angolból.
Éltem Angliába 3évet.
Rengeteg embernek megadják, de az esetedben valószínűleg a korod, a képesítésed és feltehetően az egyedülállóságod miatt úgy gondolták, hogy túl nagy az esély arra, hogy náluk felejtsd magad a vízum lejárása után.
Szerezz egy céget, aki szponzorál és úgy menni fog.
Egyetemen végeztem 3éve, 25éves vagyok.
Programtervező Informatikus szakon és dolgoztam Angliában a szakmámban 3évet.
"Egyetemen végeztem ... Programtervező Informatikus szakon"
Az önmagában nagyon kevés. Ha majd a műszaki tudományok doktora leszel, akkor az esetleg ér valamit.
Ezen kívül valami teljesítményt is letehetsz az asztalra, mondjuk nemzetközileg elismert kutatás, fejlesztés, futó projekt. (Pl. Linus Torvalds is állampolgár lett egy diplomával, de ő letett valamit az asztalra.)
#4-es voltam. Lehet, hogy félreértettem a kérdést. A válaszom arra vonatkozik, ha állandó zöldkártyát szeretnél, bocsi.
Vízumhoz viszont nem nézik a végzetséget. 90 napra lazán ki tudsz utazni turistaként. De ne is reklámozd a végzettséged, mert a reptéren egyből visszafordítanak, a reptér ajtajáig sem jutsz el.
"Még sehol próbáltam volna kimenni és körbe nézni, hogy milyen munka lehetőségek vannak/lennének."
Hát, ez nem így megy. Miért nem ESTA-t igényeltél? Azt midnenki megkapja, kimész elmész pár interjura, majd ha valóban kellessz a cégnak, akkor szponzorál a munkavállalói vízumra. Pontosan milyen vízumot igényeltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!