Dupla allampolgar vizum USA?
OFF Max kettos allampolgar vagy, nem dupla....
ON Nem kell vizum, az ESTA eleg.
bocs hogy elirtam "kettos"
off "... de most vizummal." direkt oda irtam hogy vizummal akarok menni mert tudom ESTA eleg de azzal csak 3 honapot tudok maradni es en tobbet szeretnek.
ON ha segiteni szeretnel vagy tanacsot adni akkor figyelj a kerdesre es ne melle beszelj.
megszüntettek a vízumot - rosszul tudod, a vizumot, mint olyat NEM szuntettek meg, de a turistaskodni vagyakozoknak eleg az ESTA.
Tovabbra is lehet vizumot igenyelni (szerinted akik tanulni, dolgozni akarnak, azok mivel jonnek?) De ha turista szandekaid vannak, akkor nincs alapja amivel "turista" vizumot tudsz kerni igy valoszinuleg a kerelmet elutasitjak, hisz milyen turista az, aki mar amugy is volt, es ujra vissza jonne, de nem eleg 3 honap?
(ertem en hogy honnan fuj a szel kedves kerdezo ;) de sajnos a kovetsegen meg kell oket gyoznod, hogy miert akarsz tobb idore jonni, mint 3 honap es a "mert szeretnek" nem lesz nekik eleg :(
Makoscsiga, igazad van. Bar en sem allitottam, hogy tuttira elutasitjak, csak valoszinuleg. A kerdezo irasabol az derult ki, vagyis inkabb az nem derult ki, hogy mi lenne a nyomos ok, amiert hosszabb idore jonne.
Termeszetesen akinek van rokona es pl. tamogatni akarja es turista vizummal jonne es nem eleg 3 honap, de szerintem a kerdezo nem ezert jonne ;)
Vagy mint a haverom szulei, akik azert jottek (fel evre) mert megszuletett a csaj gyereke es jottek neki segiteni, az ilyeneknek nem eleg az ESTA, mennek kovetsegre vizumert...
"Bar en sem allitottam, hogy tuttira elutasitjak, csak valoszinuleg. "
Igazad van, bocs. :D Es olyat en is sokszor lattam, hogy a nagyszulok jonnek ki hosszabb idore. Foleg San Francisco kornyeken, olyan rohadt draga a daycare, hogy siman megeri kiutaztatni a nagymamat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!