Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Udv! Iden fogok erettsegizni,...

Udv! Iden fogok erettsegizni, aztan vagy Japanba vagy Amerikaba (USA, Kanada) szeretnek menni tovabbtanulas celjabol. A csaladom nem all jol anyagilag, ezt hozza kell tennem. Tudna esetleg valaki infoval szolgalni a lehetosegekrol? Gaby

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hmmm...koszi a valaszokat. Hasonlora szamitottam. Egyebkent felreertes elkerulese vegett, 22 eves vagyok es azert fogok csak most erettsegizni, mert 16 eves koromtol kulfoldon csavarogtam. Tehat eleg sok orszag viszonyaival tisztaban vagyok, valamint ketlem, hogy érettebb'fejjel maskent fogom gondolni :) "

A fő kérdésedből nem jött ez le,sőt inkább az,hogy 18 évesen,szegény család mellett akarsz külföldön tanulni...

Ha fél millát keresel ,és ismersz több országot(köztük Japánt is) akkor miért nem gyűjtesz pénzt,és mész újra ki? Így tudod meg legjobban az iskola lehetőségeket!

Talán a kérdést eleve így kellett volna feltenned,és nem ironikusan azt írni,hogy számítottam ilyesmi válaszokra...

2009. nov. 5. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
ja. Ha ezt úgy értetted, hogy pedig neked van ám pénzed, és mi hülye irigy kutyák leszóltunk, akkor nem értem miért kellett beírni, hogy úgy egyébként a családod szarul áll?
2009. nov. 5. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Undorító módon kamuzol. Laktál két évet Japánban, havi több, mint fél millió forintot keresel és nem tudod megoldani ezt a problémát?

:) Nem hiszem el, hogy nincs Japánban egy-két cimborád, akik segítenének infóval szolgálni. Havi átlag, több mint fél millió forintból miért nem segítesz a családodon inkább, akik szarul állnak anyagilag?

2009. nov. 5. 20:56
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
A google a te baratod is. Ismered???
2009. nov. 5. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, k*rva nagy kamu az egész kérdés. 16 évesen otthagyta a családját és élt Japánban, érettségi nélkül keres havi fél millát, miközben a családja rosszul áll, most meg egyetemre akar menni. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
2010. febr. 8. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezekben az országokban a legdrágább a felsőoktatás, de ha van miből, akkor menjél, de sztem nem éri meg, mert más országban is van ugyanolyan jó oktatás, kevesebb pénzért.
2010. aug. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!