Mit kell tudjak New York-rol es Los Angeles-rol?
Figyelt kérdés
SZia, epp Floridaban elek egy kis ideje, es nem sok ismerosom van ezekben a nagyobb varosokban, mit kell tudjak New York City-rol, pontosabban a nagyobb varosairol Manhattan, Brooklyn tehat es amire meg kivancsi vagyok az a munkalehetoseg? SZallasok? Kozlekes, Arak ilyesmi.. Aki Jart, illetve Elt esetleg ott el jelenleg is Legyszives Irjon!
Jah s persze ugyan ezek a kerdesek vonatkoznak LA-re is, meg ugy maga Kaliforniara! koszi elore is!!
2013. szept. 14. 04:07
1/4 anonim válasza:
Te is jó helyen érdeklődsz, mintha én azt kérdezném egy amerikaitol hogy mit kell tudjak Budapestről :D
2/4 A kérdező kommentje:
Latom okoska vagy te is.. En peldaul amerikaban elek jelenleg is, es nem vagyok egyedul itt aki hasznalja a gyakorikerdes-eket..
Kerdesre valaszoljunk ha kerhetem koszi!
??
2013. szept. 14. 21:22
4/4 anonim válasza:
Szia! Jelenleg Floridaban elsz? Hmm, elgondolkodtato. Mi kesztet arra, hogy elmenj onnan? A kerdest illetoen pedig, bar nem jartam meg egyik varosban sem az emlitettek kozul, azert nagyjabol tudok 1-2 dolgot.. New York koszos, budos es nagyon nagy a szmogtartalom, az etelek nagyreszben mergezoek, az emberek pedig valtozo, de tobbszor fordul elo gyilkossag, es rablas mint hinnenk. New Yorkot senkinek sem ajanlanam, hiaba divatvaros, es tobb fiatal alma, de azert gondoljunk am bele!!! A lakber draga, es munkalehetoseg pedig attol fugg, hogy New York melyik reszen szeretnel letelepedni.. Ami jo benne az az, hogy nagy a nyuzsges, a nap 24 orajaban csaszkalnak az utackon, a tomegkozlekes.. Es? Rengeteg latnivalo, es hatalmas nagy felhokarcolok. A sarga taxik, pedig kellemes latvanyt nyujtanak:-) ... De ennyi. Elhetes szempontjabol nem talalom alkalmasnak. Tudom, hogy hiaba mondom ezeket, mert te oda akarsz menni, es nem fog megvaltozni a velemenyed, de probald ki, eld at... Aztan rajossz. Los Angeles? Imadom mint varost. Mindig jo ido van, a Csendes-ocean partja lenyugozo, az ocean meg maga a paradise.. Rengeteg palmafa, sok termeszeti adottsaggal rendelkezik, ezert lehet kirandulni..(Mondjuk ez inkabb Kaliforniara jellemzo) Bar azt hol nem lehet?:-) Hiressegek kozelsege, sok party es nagy eletszinvonal. De ugye Los Angelesnek is vannak pusztulat helyei... Ez a varos is koszos, es budos es nem olyan mint a kepeken.. Ha ott vagy csalodni fogsz talan, mert ott is van am kosz, es buz es sok bevandorlo. Nehez a megelhetes, bar kinek mi... Nem tudom. Egesz Amerika nekem olyan sablonos.. Mu etelek, buta tarsadalom, politikai elet... De figyelj, te tudod! En inkabb Europan belul gondolkodnek.. Vagy esetleg Japan.. :-) Amerikan belul kerdeses... Nem tudom, regen vonzott, de kiabrandultam belole. Es ugyhiszem, OKKAL! Ha van kedved beszelgetni, irj. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!