Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan juthatunk Amerikába?

Hogyan juthatunk Amerikába?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igaz, hogy csak 3,5 év múlva lesz esedékes de szeretnék egy kis infot gyűjteni, hogy mégis milyen esélyekkel indulhatunk (lehet, hogy egy barátnőm is jön)

Azért 3,5 év mert még csak most kezdetem a fősulit (kereskedelem és marketing) és semmiképpen sem hagyom abba :D , mellette dolgozom szóval gyűjtögetésre is alkalmas ez az idő. Már nagykorúnak számítok ott is, a tanulmányi eredményeim 4-5ös, nyelvvel sincs úgy gond. Csak azt szeretném tudni, hogy milyen módszerrel indulhatunk nagyobb eséllyel például ha turistaként kezdem és ott keresek munkát vagy itthonról munkát keresek és a cég segítségével jutok bevándorlási vízumhoz, ha esetleg az ottani boldoguláshoz is kapnánk tanácsot annak nagyon örülnék. Nekem Pennsylvania és New York állam a legszimpatikusabb, nagyjából hasonló éghajlat, tornádók nélkül :D és talán a repülőjegy is olcsóbb, mert közelebb van. Szeretnék tanácsot kérni, és mindenkinek előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. szept. 9. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Visszaolvasol itt a számtalan erről szóló kérdésnél, keresgélsz a google-n meg a Követség honlapján, és megtudod.
2013. szept. 9. 11:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Folyamatosan olvasgatok és keresgélek, a hivatalos dolgokkal mér többé kevésbé tisztában vagyok, azzal kezdtem, csak személyes tapasztalatokra is kíváncsi lettem volna, és hátha kapok olyan infot is itt a kérdésemre, amit nem találok meg.
2013. szept. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!