Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Lehet USA-ból hazahozni...

Lehet USA-ból hazahozni ételeket, italokat?

Figyelt kérdés

Feladott csomagba persze. New York-ból Pestre.. Csokikra, pár alkoholos, pár alkoholmentes italra, ilyesmikre gondoltam!

Ha igen, miből mennyit?

2013. aug. 30. 02:00
 1/6 anonim ***** válasza:
kifele már hozhatsz dolgokat, befele nincs megengedve, én úgy tudom, ha jól tudom vám is van
2013. aug. 30. 06:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, gondolom nem elvámolni való mennyiségre gondolsz.

Én is hoztam csokikat, stb.

2013. aug. 30. 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csomagolt dolgokat lehet hozni-vinni. Gyümölcsöt, zöldséget nem lehet. Csoki, ital rendben van, de az italt be kell zacskózni.

De csak szúrópróba szerűen vizsgálják. Mi vittünk őrölt paprikát, bort, csokit, dióbelet. Visszafelé is hoztunk csokit.

2013. aug. 30. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

lehet

ill nem tudom turistákkal hogy van de amerikaiaktól kaptam már csokit és tuti onnan van mert Magyarországon még nem láttam olyanokat

meg van egy ismerősöm kettős állampolgár nyaranta megy ki és csomó dolgot szokott hazahozni

2013. aug. 30. 09:24
 5/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 30. 13:10
 6/6 Ian Catman ***** válasza:
Biztos, hogy lehet, zárt csomagolásúakat, és bizonyos határig (utána kell nézni miből mennyi számít "kereskedelmi" mennyiségnek, de ezt biztos nem éred el.) Bontott akármit nem hiszem hogy beengednek Európába, de egyébként bármit ellenőrizhetnek szúrópróbaszerűen (főleg ha az útleveledben mondjuk Bolíviai, Kolumbiai, Mexikói pecsét is van....)
2013. szept. 1. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!