Amerikába tényleg sok helyen nincsen kerítés, mint itt nálunk?
Figyelt kérdés
Sok filmbe nincs kerítésük, az amerikaiaknak, vagy ha van, akkor ilyen kis fél méter magas. Miért? Ott nem lehet kerítést építeni, vagy nem félnek, hogy betörnek? Vagy miért?2009. okt. 31. 14:43
11/14 anonim válasza:
Tényleg nincs, én egyszer hallottam, egy Los Angelesi rádióban kérdezték, hogy ki hol kelt föl buli után(ugye úgy, hogy nem emlékszik rá, hogy hogy került oda), és volt pár betelefonáló, aki mondta, hogy ők random embereknél a kanapén vagy a kádban keltek föl, tehát kerítés se volt, és az ajtó is nyitva volt éjszaka is. Az egyiknek az öreg néni még reggelit is csinált, és bocsánatot kért a gyerektől, hogy felkeltette.
12/14 anonim válasza:
Nekünk lehet meglepetés de általában nincsen kerítés.
És tényleg nyugodtan nyitva hagyják az ajtót is. Én is úgy voltam vele kint.
Amúgy gazdagabb házaknál van néha kerítés de az is csak díszből:D
13/14 anonim válasza:
Nem tudom, Amerikában pontosan mi a helyzet, én Spanyolországban voltam ilyen kerítések nélküli, családi házas lakóövezetben, és bár a házak között nem volt kerítés, az egész lakónegyed egyben körül volt kerítve, őrbódé volt a bevezető utaknál, és biztonsági őr járkált folyamatosan az utcákon.
14/14 anonim válasza:
Nincs kerites meg nincs cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!