Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » 1-2 hónapos út amerikába...

1-2 hónapos út amerikába mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

az érdekelne kogy mik a legolcsóbb szálláslehetőségek, átlag bolti árak, olcsó repjegy

főleg florida és/vagy kalifornia érdekelne

nem vagyokok gazdag de csak pár év mulva lenne aktuális ezért érdekel h kb mennyit kéne gyüljtenem

u.i: csak normális válaszokat várok lehülyézésre nem vagyok kíváncsi

2013. aug. 5. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Kolléganőmék pont most mennek egy hónapra. Mennek búvárkodni Floridába, meg megnézik a NASA-látogatóközpontot, meg egy csomó nemzeti parkot. Beutazzák szinte az egész kontinenst.

Az útiköltség ingyen van nekik, mert lesz egy konferencia is ott, amire a cég fizeti az oda-vissza utat. Ők csak meghosszabbítják egy az ott tartózkodásukat egy magán-nyaralással.

Az árakat sajnos nem tudom már megkérdezni, mert most én is szabadságon vagyok és csak utána valamikor szeptemberben találkozom vele.

De az biztos, hogy nem két fillér. Miattuk azért nem aggódom, mert van mit a tejbe aprítaniuk.

2013. aug. 5. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi a válszt

hát ilyen megoldással én tuti nem jutok ki

gondoltam h nem olcsó

de jó lenne tudni h "csak" százezrekre vagy akár milliókra is lehet számítani

2013. aug. 5. 17:45
 3/10 Makoscsiga ***** válasza:

"átlag bolti árak"

$13 +/- 34 cent :D

2013. aug. 5. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:

haha

úgy értem h az ilyen alapok mint pl kenyér hús tej zöldségek

ezt föleg azoktól kérdezném akaik ott élnek

2013. aug. 5. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy hogy most mennyibe kerül kint Kaliforniában egy tej vagy kenyér.. Mire odajutsz hogy esetleg eltudnál indulni már számolhatsz 4-5x magasabb árral.

Én kapásból azt mondanám neked, hogy mire útra kész leszel, legyen 1- 1.5 millió forintod. Ennyi talán elég lesz Másfél hónapra..

2013. aug. 5. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:
kösz csak ennyit akartam tudni h nagyságrendileg menyi és h milyen lehetőségek vannak viszonylag olcsó szállásra
2013. aug. 5. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Couchsurfing-el a szallas elvileg ingyen van, nezz utana. En meg nem hasznaltam de a weben jokat irnak rola.

Ha nem, akkor expedia vagy hotels.com-on nezhetsz szallasokat.

Szerintem is 1 milkat boven szamolhatsz ra.

2013. aug. 6. 05:44
 8/10 A kérdező kommentje:
arról én is hallottam már csak mindig elfelejtek rákeresni :D
2013. aug. 6. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Pár év múlva az árak sem a maiak lesznek.

Írd le mit néznél meg, leírom kb mennyi a "piaci" ára.

2013. aug. 6. 21:22
 10/10 A kérdező kommentje:

az mondjuk nem abban a két államban van de mindenképpenmeg szeretném nézni az empire state building-et a szabadság szobrot grand canyont

meg még sok mindent de most hirtelen ezek jutottak eszembe

meg persze csak úgy sétálgatni a tengerparton de az szerencsére még ingyen van

2013. aug. 7. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!