Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ti milyen légitársasággal...

Ti milyen légitársasággal utaztok? Én a LOT-tal mentem télen, most is mennék ki decemberbe, de 208e. A többi társaságnál meg 177-185e. És választok egy új társaságot, ha továbbra sem megy le az ára, de viszont nem szeretném, ha besülnék. Tovább lent:

Figyelt kérdés
A LOT nagyon jó volt,kaja is minden.Ezért nem szeretnék épp 'besülni' hogy rosszat választok.Kérem segítsetek.Ti milyen légitársasággal utaztatok?Étel és ital finom/milyen mennyiségű volt? Mikor utaztam decemberbe,30percenként jártak enni és innivalóval,ezen kívül takarót ,párnát,fülhallgatót,törlőkendőt kaptunk.

2013. júl. 13. 15:01
 1/4 ConnectCare ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elfelejtetted megírni, hogy pontosan hová is szeretnél eljutni, hiszen Amerika is elég nagy.

De szerintem igazán rosszat nem lehet választani, az összes légitársaság gondoskodik az utasairól a hosszú távú járatokon.

Bár én árérzékeny utasnak számítok, de én a legolcsóbbat választanám vagy azt, amelyiknek a legjobb menetrendje van, feltételezve, hogy a fedélzeti ellátás minden légitársaságnál jó.

2013. júl. 13. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:

en lufthansaval es swissairrel mentem, mindketto nagyon jo volt, a lufthansa szemelyzete szimpatikusabb volt nekem.

Nem tudom milyen osztalyon utaztal, de biztosan nem turistan ha fel orankent kaptal kajat. (vagy az etetest osszetevesztetted azzal, hogy korbejarnak sos mogyoroval)

A kaja pia jo volt mind2 tarsasagnal, nekem eleg volt. Felszallas utan 1 2 oraval adtak fott kajat, majd folyamatosan italt/snacket, majd leszallas elott kb 1 oraval valami kisebb adag, de meleg kajat.

Takaro,parna,fejhallgato itt is volt.

2013. júl. 13. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Micsoda luxus, atya ég... Tényleg nagyon kibírhatatlan lehet, ha nem eszel 6 órán keresztül semmit? Jó, féltávnál kapsz is, de hogy félóránként? Eszméletlen pazarlás amit ezek művelnek.
2013. júl. 14. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
En soha nem azt nezem, hogy melyik tarsasag, hanem azt hogy mennyi a jegy, utana meg azt, hogy milyen atszallassal, peldaul JFK atszallast mindig elkerulom, inkabb fizetek tobbet. Illetve az is szamit, hogy ne 5+ ora legyen az atszallasok kozott. Utaztam mar Swiss, Delta, Lufi, BA, KLM, American es soha egyiknel sem tapasztaltam semmi olyan negativumot, ami miatt a jovoben elkerulnem oket.
2013. júl. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!