Ti milyen légitársasággal utaztok? Én a LOT-tal mentem télen, most is mennék ki decemberbe, de 208e. A többi társaságnál meg 177-185e. És választok egy új társaságot, ha továbbra sem megy le az ára, de viszont nem szeretném, ha besülnék. Tovább lent:
Kedves kérdező!
Elfelejtetted megírni, hogy pontosan hová is szeretnél eljutni, hiszen Amerika is elég nagy.
De szerintem igazán rosszat nem lehet választani, az összes légitársaság gondoskodik az utasairól a hosszú távú járatokon.
Bár én árérzékeny utasnak számítok, de én a legolcsóbbat választanám vagy azt, amelyiknek a legjobb menetrendje van, feltételezve, hogy a fedélzeti ellátás minden légitársaságnál jó.
en lufthansaval es swissairrel mentem, mindketto nagyon jo volt, a lufthansa szemelyzete szimpatikusabb volt nekem.
Nem tudom milyen osztalyon utaztal, de biztosan nem turistan ha fel orankent kaptal kajat. (vagy az etetest osszetevesztetted azzal, hogy korbejarnak sos mogyoroval)
A kaja pia jo volt mind2 tarsasagnal, nekem eleg volt. Felszallas utan 1 2 oraval adtak fott kajat, majd folyamatosan italt/snacket, majd leszallas elott kb 1 oraval valami kisebb adag, de meleg kajat.
Takaro,parna,fejhallgato itt is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!