Kiengednetek a lanyotokat?
Van egy regi ismerose aki 2 eve kikoltozott Amerikaba es ott nem messze 1-1,5oranyira toluk el egy felig magyar felig amerikai csalad,es a lanyom beszel angolul (amerikai angolra jar 4 eve + az ovodaban,iskolaban tanulta/tanulja)es ez a fiu (David) beajanlotta a lanyomat,hogy vigyazzon a gyerekekre mert most jon naluk a 3. baba es veszélyeztetett terhes, mellette van egy 4,5 eves es egy 8 honapos kislany.A lanykam vigyazott David akkor 2 honapos lanyara es a hugara is mar tobbszor.A repjegyet fizetnek,meg David szerint mindent rendeznek.Tanuloi vizummal akar kimenni es akkor kint toltene egy evet magantanulokent.(hugom is jart kint igy egy evet).16 eves lanyrol beszelunk(2 het mulva tolti).Kiakar menni egy evre cserediak programmal szoval mindenkeppen kimenne csak nem a kovetkezo hanem az azt koveto tanevben,mert ugy gondolom hogy azert 17-18 evesen mar erettebb egy ilyen uthoz meg a cserediak programok csak teszteltebbek es biztonsagosabb.Ismerem David egesz csaladjat de ezt a lanyt nem...
Jol ossze vesztem a lanyommal mert ahogy igy szamolgattam ha igy menne ki ez dragabb lenne mint az a cserediak program amit neztunk es nagyon megbantodott,hogy csak ezert nem engedem van 260.000 ft sporolt penze amit nem is tudom miota gyujt es oda adta,hogy o mineen keppen ide akar menni.
Ti mit tennetek ?
Kiengednetek igy ?
Kizárt dolog hogy én a lányomat kiengedjem. Egyrészt még nagyon fiatal ahhoz, hogy gyerekekre vigyázzon, másrészt az egy év magántanulóként munka mellett az kb. elvesztegetett idő. Ha van valamilyen terve az éltre, biztosan nem jó ötlet egy évet elvesztegetni.
Ha azonban hagyod magad meggyőzni, akkor mindent meg kell tenni, hogy a fogadó családról minél többet megtudj: pontosan hol laknak, beszélni velük skype-on, lecsekkolni a facebook oldalukat... minél több mindent, hogy kiderüljön még előtte, ha esetleg valami nem stimmel. De szerintem ez haszontalan dolog. Rendes cserediákként még van értelme, de így??
Az en edesanyam azt mondta amikor megmondtam hogy elmegyek hogy ok azt szeretnek ha azt csinalnam ami szerintem nekem a legjobb.
Udv Vancouverbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!