Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kiengednetek a lanyotokat?

Kiengednetek a lanyotokat?

Figyelt kérdés

Van egy regi ismerose aki 2 eve kikoltozott Amerikaba es ott nem messze 1-1,5oranyira toluk el egy felig magyar felig amerikai csalad,es a lanyom beszel angolul (amerikai angolra jar 4 eve + az ovodaban,iskolaban tanulta/tanulja)es ez a fiu (David) beajanlotta a lanyomat,hogy vigyazzon a gyerekekre mert most jon naluk a 3. baba es veszélyeztetett terhes, mellette van egy 4,5 eves es egy 8 honapos kislany.A lanykam vigyazott David akkor 2 honapos lanyara es a hugara is mar tobbszor.A repjegyet fizetnek,meg David szerint mindent rendeznek.Tanuloi vizummal akar kimenni es akkor kint toltene egy evet magantanulokent.(hugom is jart kint igy egy evet).16 eves lanyrol beszelunk(2 het mulva tolti).Kiakar menni egy evre cserediak programmal szoval mindenkeppen kimenne csak nem a kovetkezo hanem az azt koveto tanevben,mert ugy gondolom hogy azert 17-18 evesen mar erettebb egy ilyen uthoz meg a cserediak programok csak teszteltebbek es biztonsagosabb.Ismerem David egesz csaladjat de ezt a lanyt nem...

Jol ossze vesztem a lanyommal mert ahogy igy szamolgattam ha igy menne ki ez dragabb lenne mint az a cserediak program amit neztunk es nagyon megbantodott,hogy csak ezert nem engedem van 260.000 ft sporolt penze amit nem is tudom miota gyujt es oda adta,hogy o mineen keppen ide akar menni.

Ti mit tennetek ?

Kiengednetek igy ?

2013. júl. 5. 14:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy engedném.
2013. júl. 5. 14:23
 2/16 anonim válasza:
0%
én nagyon félteném biztos nem engedném ki vagy mennék vele én is:D
2013. júl. 5. 14:25
 3/16 A kérdező kommentje:
En is nagyon feltem...kora szulott volt es ez bennem meg nagyon el..sokszor rosszul is erzem magam, de ugy vagyok vele inkabb feltsem es ne legyen baja,minthogy rahagyjam es baj legyen.
2013. júl. 5. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom a koraszülöttség hogy jön ide,de az hogy kiengedném e nem egy ilyen egyszerűen eldönthető kérdés.

Oké, hogy tanul angolt, de mennyire érti és mennyire tudja használni?

Mennyire önálló a hétköznapokban?

Mennyire felelősségteljes és komoly hogy két gyerekre vigyázzon?

Ez a Dávid mennyire tudna figyelni rá, szükség esetén segíteni?

Mennyire megbízható, hogy magántanulóként fog tanulni, avagy mennyire kell ezért itthon piszkálni?

Alapvetően én úgy állok az ilyenekhez, hogy használjon ki a gyerek minden adódó lehetőséget, lásson világot, próbáljon ki mindet amit lehet,de azért ezek nem elhanyagolható kérdések,szerintem.

2013. júl. 5. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek az utolsoval es a kerdeseivel. Mindegy, mennyi penze van, vagy miket iger, szerintem is fontos, hogy otthon milyen, mennyire "felnött", stb.

En 18 evesen, gimi utan mentem (ill. jöttem) ki Nemetbe elöször, persze aggodtak a szüleim, de tudtak, hogy önallobb vagyok, mint masok, es voltak itt barataink, akik segitettek volna, ha gond van.

2013. júl. 5. 15:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem barátom ment ki fél évre 14 éves korában, semmi baja nem lett... én is mentem volna, csak nem kerültem bele a programba. Persze ehhez az kellett, hogy a szülők lássák, hogy nem lenne ez probléma, tudok magamra vigyázni.
2013. júl. 5. 15:27
 7/16 A kérdező kommentje:

Ugy jon ide a koraszulotseg,hogy 1,5honapig bevoltunk zarva a korhazba intenziv stb..nem reszleteznem es sokaig beteges volt meg minden szoval jobban feltettem mindig is mint masok.

Az angolal nincs gond mar az 5 eves lanyom is elboldogulna egy angol nyelvu orszagban,vagyis elis boldogul (nagyiek Angliaban elnek)

2013. júl. 5. 15:44
 8/16 A kérdező kommentje:
En korhazban dolgozom van,hogy 24 orazom olyankor o foz o lattja el a kicsiket.En leginkabb a panikbetegsege miatt agodom azert amerika nem itt van.Ha rosszul van akkor mindig bejon a korhazba vagy atjon ejszaka es felkelt,ezert nem ujjongtam a cserediakosdiert sem..de ugy voltam vele hogy az meg 2 het es addig meg jar dokihoz..ez nagyon nem jott jol az en kis trvemben.Egyebkent volt 2 evett magantanulo,tartotta a szintet.Iden osztalyelso lett szoval csak ez a betegseg prucok
2013. júl. 5. 15:55
 9/16 anonim ***** válasza:
16 éves lányt úgy, hogy pánikbeteg nem engednék el, 1-2 év múlva igen, de 16 évesen még nem.
2013. júl. 5. 16:04
 10/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy en is igy vagyok ezzel... :( es tudom mi lesz ennek a kovetkezmenye ...eddig olyan jo kapcsolatunk volt. Az apja engedi... es ha nem mehet tusja hogy miattam nem...es tudom, hogy ilyen lehetoseg csak egyszer lesz.
2013. júl. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!