Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy lakhatnék az USA-ban kb....

Hogy lakhatnék az USA-ban kb. fél évig (nyelvtanulás céljából)?

Figyelt kérdés
fiú vagyok, így az au-pair lehetőség kilőve...
2013. jún. 4. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Vanak nyelviskolák, ahol lehet jelentkezni angol tanulás céljából. Anglia, Málta, USA. Mindent megszerveznek neked megfelelő összegért. Ezek általában intenzív nyelvtanfolyamok napi 5-7 órában, tehát mellette nemigen tudnál dolgozni.
2013. jún. 4. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
"vannak" - jó a helyesírásom, de gyors voltam...
2013. jún. 4. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
ha lenne ideje sem dolgozhatna mivel munkavallaloi vizumot meg sem kapna
2013. jún. 4. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Miert lenne kilove az au-pair?????? Lusta vagy kiskolkok utan rohangalni? Vannak csaladok, akik kifejezetten fiut keresnek a ket, mondjuk 5 es 7 eves fiaikhoz, aki rohangal veluk es a baseball meccsen is el lehet zavarni oket a wc-re (lany au-pair nem vihet be egy hetevest a lanywc-be, de o sem mehet be a fiuwc-be, a het eves nem lehet felugyelet nelkul, tehat marad a fiu au-pair.

De, ha lusta vagy... akkor nem szoltam.

bocs.

2013. szept. 18. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!