Melyik városban kezdjek új életet Kanadában? Kanadában élők?
Vancouver(Brit Kolumbia),Calgary,(Alberta)Ottawa,(Ontario)
vagy St.John's(Új-Fundland és Labrador)
Hol könnyebb egy bevándorlónak?
Hol könnyebb a megélhetés?
Hol jobb a közbiztonság?
Hol a legkönnyebb beilleszkedni?Tehát melyik városban a legnyitottabbak és befogadóbak az emberek?
Milyenek az árak?Időjárás?stb..
Kérlek titeket hogy a kérdésekre válaszoljatok.
A betelepülési engedélyt már beadtam a nagykövetségen.(Tudom nem biztos hogy meg is kapom az engedélyt,de most nem ez a kérdés.)
Esetleg ha van más ötletetek hogy melyik város a legideálisabb választás akkor nyugodtan javasoljátok!
(Kivéve ha Torontoról van szó mert az a város már túl nagy
számomra.Kisebb városok jöhetnek)
Az ötleteket és a válaszokat előre is köszönöm!
Torontonál jobb célpont egy kezdő bevándorlónak pedig nincsen! Torontoban több olyan cég is van, amely bevándorlóbarát, azaz kanadai végzettség nélkül is alkalmaznak. Minden feltett kérdésedre Toronto a válasz, egyszerűen kezdő bevándorlóként itt találsz legkönnyebben állást, ismerősöket, stb.
Toronto nem olyan drága mint mondjuk Vancouver.
Én ezeket fizetem:
Lakás rezsivel: 1250 CAD/hó
Bevásárlás: 350-500 CAD/hó
Közlekedés: cca.350/hó, néha több is ennél.
egyéb: 300-350 CAD/hó
Első válaszoló:igazából csak azért nem szeretnék Torontoba menni mert nem tudom milyen a város közbiztonsága.Nekem igazából a közbiztonság lenne a legfontosabb.Ami az árakat illeti köszönöm hogy leírtad azt esetleg letudnád még írni hogy mennyit is keresel csak hogy legyen egy viszonyítási alapom.
Második válaszoló:Megnéztem a várost:) És eddig tetszik:)
És persze köszönöm a válaszaitokat!
Első válaszoló:igazából csak azért nem szeretnék Torontoba menni mert nem tudom milyen a város közbiztonsága.Nekem igazából a közbiztonság lenne a legfontosabb
Ha ezt leírtad, akkor gondold meg mit csinálsz, de nagyon. Ugyanis a tájékozatlanság valósággal süt ebből -- ha olyan fontos a közbiztonság, miért nem olvasol utána? [link] Crime in Toronto has been relatively low for a very long period of time; the low crime rate in Toronto has resulted in the city having a reputation as one of the safest large cities in North America. Recent data from Statistics Canada shows that crime has been falling steadily in Toronto's census metropolitan area since 1998, a total drop of 33% for all crimes reported between the period of 1998–2008
Térkép [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!