Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Oltas nelkuli gyereket lehet...

Oltas nelkuli gyereket lehet vinni amerikaba?

Figyelt kérdés
Oltas ellenes szulok vagyunk, de jovore amerikaba szeretnenk koltozni, gondot okozhat a repteren vagy ott ha a gyerek nem kapta meg a vedooltasokat?
2013. máj. 19. 19:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Istenem mennyire rosszak vagytok ti magyarok, egy kerdest nem tehet fel az ember ugy h ne kritozaljatok es ne szoljatok be neki, kulfoldon elek mar nagyon regota , mar eleg sok emberrel talalkoztam a vilag minden reszerol de ennyire rosszak csak ti tudtok lenni, szegyenkezni inkabb nektek van miert ugy gondolom, mielott megszolnatok mast gyozodjetek meg h ti tokeletesek vagytok.
2013. máj. 21. 11:36
 12/23 anonim ***** válasza:
"ti magyarok" mér te mi vagy?
2013. máj. 21. 13:08
 13/23 A kérdező kommentje:
kettos allampolgar vagyok,de ha kerdik magyarsagom inkabb tagadom,epp ezert!
2013. máj. 21. 14:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"kettos allampolgar vagyok,de ha kerdik magyarsagom inkabb tagadom,epp ezert!"

Már az is szörnyű, hogy másokon élősködsz az oltás nélküliségeddel, ugyanis azért vagy te védett, mert a másik 99 százalék be van oltva, így nem terjeszti rád sem a fertőző betegségeket! Éltél volna 1-200 évvel ezelőtt amikor még pusztítottak ezek a járványok, biztos nem lennél ilyen oltás ellenes!

Na de mindegy is ez a része már. De azt nem értem, hogyha így szidod a magyarokat, letagadod az állampolgárságodat is, akkor miért jössz egy magyar oldalra kérdezősködni, tanácsot kérni? Ez szerinted mennyire szép dolog?

2013. máj. 21. 14:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem altalanosithatsz egy egesz nemzetet azert, mert nem tettszik neked ahogy par ember reagal.

Raadasul ugy irsz, hogy a legjobb erzesu magyarnak is kinyilik tole a bicska a zsebeben.

Te is magyar vagy, a te "rosszasagod" is csak a tobbi magyar rosszasagat sulyosbitja.

En is kettos allampolgar vagyok es neha nekem sem jutnak eszembe szavak, mert (az elmult 6 evben) a nap 15 orajaban idegen nyelven beszelek, irok, olvasok, de ennek ellenere probalok vigyazni a helyesirasomra, ugyanis ahogy irsz es amit irsz, az tukrozi, hogy milyen ember vagy. Pont ugy, ahogy az elo szavaid, amikor beszelsz valakivel.

Elkuldtem a linket, ahol minden infot megtalalsz "USA-iskola-oltas" temaban, inkabb legyel halas es koszonj el... minel tovabb maradsz es tamadsz, annal tobb hibat kovetsz el es mi annal mergesebbek leszunk rad :)

2013. máj. 21. 19:56
 16/23 A kérdező kommentje:

Eloszor is koszonom a linket, ennyire voltam csak kivancsi, es egy ember tudott ertelmesen valaszolni.

Ha visszaolvasod a kommenteket, en nem tamadtam senkit csak reagalt a ragalmakra! Nem tudom feltunt e vkinek h a kerdesben engem csak annyi erdekelt h problemat okozhat amerikaba ha a gyerek nincs beoltva, nem kertem senkinek sem a velemenyet, ha en nem szolok bele mas dolgaba mas miert szol bele az enyembe, ha nem tudod a valaszt nem irsz semmit, de degeneralt kretennek nevezni vkit akit nem is ismerunk ez szerintem picit durva.

Arra azonban kivancsi lennek hanyan tudjak kozuletek h mit tartalmaznak ezek a bizonyos csodaszerek, es hany gyermek lett oltasnak koszonhetoen autista, vagy eppen halt bele, hany szulonel volt eszebe utana nezni mielott veszelynek tette ki gyermeket, nem azt kell leorditani aki informalodott es vegul ugy dontott h megsem szeretne oltani gyermeket. Talan ha egy ember tamadott volna akkor nem alltalanositok, de ebben az esetben egyertelmu volt a tobbesszam.

Mielott elitelnetek vkit azert gyozodjetek meg afelol h ti tokeletesek vagytok.

2013. máj. 22. 16:34
 17/23 A kérdező kommentje:

Nehany erdekes olvasnivalo [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 22. 16:43
 18/23 A kérdező kommentje:
Miutan az utolso 2 elolvastatok es a videot is megneztetek es meg utana sem ertitek h miert nem szeretnem oltani a gyermekem nevezhettek kretennek, vagy aminek csak szeretnetek!!!
2013. máj. 22. 16:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Egy nevetséges hülye vagy. A "véleményed" igenis árt nekünk, mert az oltatlan gyereked mások gyerekét is megfertőzi! Na nem mintha a sajátodét jogod lenne nem beoltani, ahhoz csak magaddal szemben lenne jogalapod.

Az oltásellenesség az amerikainizmus tökéletes iskolapéldája, szóval nem meglepő, hogy felvetted. Az idióta kiválasztottság komplexumot sugárzó média elhitette az átlag amerikai otthonülő anyukákkal, hogy az ő véleményük és tudásuk egyenértékű az FDA legjobb virológus és epidemiológus munkatársaiéval és csak az számít, hogy ki mondja hangosabban a magáét.

Hát k.rvára nem. Próbáld egy oltásellenes tanulmányt találni a Natureben vagy valamelyik jegyzett tudományos folyóiratban, honlapon, ne a kib.szott nebantsengem.hu-n. Minden idióta indíthat egy weblapot, attól, hogy kifossa a netre a véleményét még nem lesz igaz.

2013. máj. 22. 16:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Ne haragudj h megkerdem de az en oltatlan gyerekem milyen veszelyt jelenthet a ti oltott gyerekeitekre? Elmeletileg az oltas vedi nem?
2013. máj. 22. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.