Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A Lufthansa Boeing 747-400...

A Lufthansa Boeing 747-400 (régebbi) van a fejtámlában kis tévé?

Figyelt kérdés
Megváltozott a repülőjegyemben a géptípus JFK-FRA útvonalon A340-600-ról B747-400-ra, pedig direkt ezt választottam mert eredetileg az A340-600 volt, amiben tudom, hogy van tévé. A 747-esekben nem tudom, hogy van-e? Mert elég jól jön, hogy 8 órán keresztül ne a széket keljen néznem.

2013. máj. 16. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:

ha a lajstromjelet megirod akkor megnezem neked pontosan.

Ha az uj, vekonyabb ulesekkel van szerelve akkor biztos, hogy van benne, ha meg a regi akkor nincs.

Egyebkent szinte biztos, hogy lesz.

2013. máj. 16. 17:47
 2/5 lencsefőzelék ***** válasza:
Nemrég vezették be a repülőgépeken, hogy könyvet is vihet magával az utas, és akár olvashat is. Nem hallottál még róla?
2013. máj. 16. 23:56
 3/5 A kérdező kommentje:
És azt hol tudom megnézni, hogy melyik gép lesz az, hogy mi lesz a gép lajstromjele?
2013. máj. 17. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:

A Lufthansa valamennyi long haul gépén korszerű szórakoztatási rendszer van. Komfort osztálynak megfelelő szélességű ülések és adott méretű LCD monitorok.

Gondolom turistára gondolsz, itt a link kb. ilyen.

[link]

Ha Business vagy First-en utazol, akkor pedig nagyobb LCD-k vannak.

[link]

[link]

2013. máj. 17. 17:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm szépen! :)turistára van jegyem.
2013. máj. 17. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!