Hogyan tudnék USA 6 hónaphoz útitársat találni?
Autóbérlés, 5000km levezetése autóstúra szerűen? Vannak Tampa-ban ismerőseim...Olyat (olyanokat) akik nem nagyon tudnak angolul, de a 6 hónap alatt megtanítanám őket? (22 éve tanítom az angolt).
Hja, és olyanokat akiknek több pénzük van mint nekem?
Én ezt a kérdést nem tudom hova tenni,de komolyan.
Mégis hogy gondoltad?Akinek van 3 milliója nyaralgatni Amerikban,az nem téged fog kivinni.Főleg nem azért,hogy kocsikázzatok több ezer mérföldet és űrlapokat töltögessen neked.A filmes dolgot pedig nyugodtan elfelejtheted,mert 2 ember ami kell a sorozathoz,az nem sok és nagyon hamar lehet találni Amerikban két akcentussal karattyoló embert.Főleg Kaliforniában.Amire te megtudtad ezt a dolgot,addig ők ott 2000 embert behívtak castingra kb.
Arról nem is beszélve,hogy ilyeneket tervezel és fogalmad sincs mennyi időre lehet kimenni turistaként...
Szóval én a helyedben sürgősen kiverném a fejemből az ilyen beteg ötleteket,mert feleslegesen álmodozol ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!