Hogyan tudnék USA 6 hónaphoz útitársat találni?
Autóbérlés, 5000km levezetése autóstúra szerűen? Vannak Tampa-ban ismerőseim...Olyat (olyanokat) akik nem nagyon tudnak angolul, de a 6 hónap alatt megtanítanám őket? (22 éve tanítom az angolt).
Hja, és olyanokat akiknek több pénzük van mint nekem?
ez nem igy mukodik kedves kerdezo... :D
Lehet a moderator nemsokara atrakja a vicc kategoriaba.
Jól értem, hogy valaki olyat keresel egy 6 hónapos útra, aki nem tud angolul, de fizetné az utadat cserébe, az angolórákért??? :-D
Nem akarlak elkeseríteni, de ez eléggé esélytelennek tűnik.
Fezetné, de egy részét visszafizetném az örökségemből.
Csak így tudom hasznosítani azt a tényt hogy se állásom se gyerekem tehát bármikor mehetek bárhová...
Maradva puszta elméleti síkon:
"Fezetné, de egy részét visszafizetném az örökségemből. "
Tehát, kifizetné a rád eső (3 hónapos időtartamra már) milliós nagyságrendű árat, majd te ebből valamikor visszafizetnél valamennyit? :-D Legyen mondjuk 3 hónap 2.5-3 millió forint, ebből majdnem 1ooo angolórát lehet venni... :-D Mint 22 éves oktatási tapasztalattal rendelkező tanárt kérdem, általában hány óra szükséges egy középfokúhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!