Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan tudnék USA 6 hónaphoz...

Hogyan tudnék USA 6 hónaphoz útitársat találni?

Figyelt kérdés

Autóbérlés, 5000km levezetése autóstúra szerűen? Vannak Tampa-ban ismerőseim...Olyat (olyanokat) akik nem nagyon tudnak angolul, de a 6 hónap alatt megtanítanám őket? (22 éve tanítom az angolt).

Hja, és olyanokat akiknek több pénzük van mint nekem?

2013. máj. 8. 11:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
:D
2013. máj. 8. 12:07
 2/13 anonim ***** válasza:
6 hónapra hogy akarsz kimenni? 90 nap a maximum, mint turista.
2013. máj. 8. 12:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Jó akkor 3 hónapra, de lehet hogy az ismerősöm még munkát is tudna szerezni, akkor jobb lenne a 6 hónap, jó angol tanulás...
2013. máj. 8. 13:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

ez nem igy mukodik kedves kerdezo... :D

Lehet a moderator nemsokara atrakja a vicc kategoriaba.

2013. máj. 8. 14:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor idehozom én az amerikaiakat, mindenkinek rosszabb lesz...
2013. máj. 8. 19:59
 6/13 Makoscsiga ***** válasza:

Jól értem, hogy valaki olyat keresel egy 6 hónapos útra, aki nem tud angolul, de fizetné az utadat cserébe, az angolórákért??? :-D

Nem akarlak elkeseríteni, de ez eléggé esélytelennek tűnik.

2013. máj. 9. 23:52
 7/13 A kérdező kommentje:

Fezetné, de egy részét visszafizetném az örökségemből.

Csak így tudom hasznosítani azt a tényt hogy se állásom se gyerekem tehát bármikor mehetek bárhová...

2013. máj. 10. 08:27
 8/13 Makoscsiga ***** válasza:

Maradva puszta elméleti síkon:

"Fezetné, de egy részét visszafizetném az örökségemből. "

Tehát, kifizetné a rád eső (3 hónapos időtartamra már) milliós nagyságrendű árat, majd te ebből valamikor visszafizetnél valamennyit? :-D Legyen mondjuk 3 hónap 2.5-3 millió forint, ebből majdnem 1ooo angolórát lehet venni... :-D Mint 22 éves oktatási tapasztalattal rendelkező tanárt kérdem, általában hány óra szükséges egy középfokúhoz?

2013. máj. 10. 10:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem érted mit ajánlok: teljes USA körút 10 város érintésével (én jól is vezetek), belehajszollak az angol beszédbe, írásba (te fogod kitölteni az űrlapokat) aztán, használhatod az ismerősöm szociális hálóját amire csak akarod. Aztán: magyarország a milliomosok országa. Van aki piára költ évente 7 milliót annak ez meg se kottyan. Aztán van olyan aki pont a rossz ürgével szúrt ki, ezért tanácsos nem otthon lennie pár hónapig. Van elvált nő akinek elege van mindenből azzal New Yorkba megyek milliimost fogni neki.....Itt sokkal több forog majd kockán mint pár millió forint, ez én költségem eltörpül...
2013. máj. 10. 11:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Vagy, Las Vegas, színész ügynökség! Magyarul mekegsz meg röfögsz, de van egy 2014-es sorozat mint a Szökés ahol pont kell 2 ember aki fura akcentussal makog...
2013. máj. 10. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!