Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerülne egy utazás?

Mennyibe kerülne egy utazás?

Figyelt kérdés

Torontoba szeretnénk utazni.(Nyáron)

2 hétre mennyi pénz kellene?(2 főre)

A repjegyen kívül.

csak egy kb. ára vagyok kíváncsi hiszen tudom hogy sok mindentől függ.

2013. ápr. 30. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem írtad le az igényeidet így nem lehet becsülni sem. Lakhat valaki 5 csillagos szállodában is. Az sem mindegy mit akarsz Torontoban csinálni. Így én 250E-300E forintot mondanék.
2013. máj. 1. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha egy olcsó hostelban alszotok, az is vagy 30 dollár egy főnek egy éjszakára, ez már 840 dollár. Kaja kb. 30%-kal kerül többe, de ezen lehet spórolni mondjuk. Kicsit pontosíthatnál.
2013. máj. 1. 18:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy csak most pontosítom a kérdésemet.

És köszönöm az eddigi válaszokat!

Szóval mint írtam szeretnénk Torontoban tölteni 2 hetet.

A szálláson szeretnénk a legjobban kb.3 csillagos szálloda érdekelne.(csak reggelivel)A többi étkezést megoldanánk.

Ezenkívül szeretnénk autót is bérelni(középosztálybeli autót)

+ ugye a belépőjegyek(múzeumokba,a CN Towerbe,stb.)

+ a napi étkezés(itt sem kell luxusétteremre gondolni,de azért a legolcsóbbat sem szeretnénk.

Remélem így most már jobban lehet árat mondani/írni.

A további válaszokat előre köszönöm:)

2013. máj. 5. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
En voltam Torontoba 2011 szeptemberben de csak par napra,New York volt a celom.Mivel egyedul utaztam,a szallasom olyan 50 dolar korul volt/ ejszaka egy lerobbant panzioszerusegbe,nem messze a Centrumtol,bejartam gyalog onnan a toig.Egy db buszjegy a repterrol belvarosba 3 dollarba kerult ugy emlekszem,azon meglepodtem ahogy vasarnaponkent a metro 9 ora elott nem kozlekedett.Torontobol utaztam busszal Niagaraba egy kinai ceggel,nem volt draga de nemtom mar pontosan mennyibe kerult,olyan 12 vagy 15 dollar oda-vissza.Ebedeltem az egyik helyi kinai kajaldaba,17 dollarert leves,masodik meg 1 sor.
2013. máj. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!