Mennyibe kerülne összesen egy 2 hetes New York-i utazás nem feltétlen a legdrágább helyen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 15:04
1/5 anonim válasza:
sokba nemrég volt ilyen kérdés nézd vissza :)
3/5 anonim válasza:
de mért 2 hét? nem Mo. egyik városába mész ahol elég lenne 2 hét hanem New York-ba
legalább szánj 1 hónapot erre
4/5 anonim válasza:
16.21-nek..
Talán azért 2 hét,mert nem mindenhol adnak ki 1 hónap szabit..Nem beszélve arról,hogy elég drága mulatság már az is,hogy oda repül az ember 2 hétre..nemhogy 1 hónapra..
Ha te 1 hónapban gondolkodsz akkor tuti van erre bőven pénzed,és nem mindenki gazdag..
Kérdezőnek.
Kíváncsiságból megnéztem egy júliusi repülőjáratot New Yorkba.Jelenleg most a legolcsóbb retúrjegy 196.000 forint/fő ..De ez még csak a repjegy.Számolj hozzá 14 nap szállást,és kaját + költőpénzt..Szerintem is kell fél millió forint..(ami nem biztos,hogy elég is lesz..)
5/5 anonim válasza:
Azért kevés a 2 hét, mert ha már kifizeted a 200e forintos repjegyet, akkor már ha van rá lehetőség, érdemesebb tovább maradni. A szállást napi 30-40$/fő-ből meg lehet úszni, kaja 10-15$/nap/fő. Ha New York alatt Manhattant érted, akkor Hotel Pennsylvania (www.hotelpenn.com) szerintem. Nem egy luxus kategória, viszont M. közepén van a 34th. 7th Ave sarkán. Usa-ban a szoba árak soha nem éj/fő-re vannak megadva mint itthon, hanem éj/szoba. Arra még készülj, hogy a belépők nagyon drágák, pl Empire State Building 2 főnek 120$ volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!