Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Au pair pszichologia teszt,...

Au pair pszichologia teszt, mire szamitsak?

Figyelt kérdés
Az au pair ceg akihez jelentkeztem azt irtak, hogy lesz egy angol nyelvü interju, amiröl meg van elkepzelesem...de, hogy ebben a tesztben mit fognak kerdezni, arrol mar nem igazan...aki mar irt ilyet le tudna irni milyen jellegü kerdesek voltak? vagy talalok mintat a neten vhol?

2013. ápr. 15. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem csinaltam tesztet, de au pair mar voltam. Sztem olyasmi lesz, hogy leirnak helyzeteket, neked meg le kell irnod, vagy el kell döntened, hogy adott szituban hogyan cselekednel, mit tennel. Ilyesmire tudok gondolni.
2013. ápr. 15. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem is hallottam, én csak úgy minden nélkül kimentem au pairnek, semmi extrát nem kért a család egy skype-os beszélgetésen kívül.
2013. ápr. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!