Ma voltam egy állás interjún, meghallgatáson. És volt 3 írásbeli pszichológiai teszt és egy gyakorlati/ügyességi teszt.8an voltunk és én buktam meg egyedül. És fogalmam sincs hogy melyik teszten?!
Ügyesnek gondolom magam meg nem is vagyok hülye de valamelyik tesztet elrontottam.
Mondta az előadás tartó úriember hogy megkérdezhetem az illetékes embert hogy miért is buktam meg de olyan ideges voltam hogy nem mentem el megkérdezni hanem kijöttem az épületből.
Most akkor velem valami probléma van? hülye vagyok meg ügyetlen?
A helyesírásod alapján én sem csodálkozom.
Én a helyedben ráerősítenék a nyelvtanra... már, ha el akarsz helyezkedni valahol.
Az a gondjuk a helyesírásoddal,hogy rossz.Állásinterjú egybeírandó például.
Figyelj,egyszerűen erre a munkakörre nem téged kerestek.Ettől még nem leszel hülye és ügyetlen.
Aham, meg is van.
""Nem tudom mi bajotok van a helyesírással! lehet hogy nektek kéne megtanulni olvasni:D""
Lehet,pont az ilyen hozzáállás miatt vagy alkalmatlan. Te kérdeztél, mi válaszoltuk. Elvárod, hogy hazudjunk, hogy: "jajj, te, tuti te voltál a legjobb, olyan idi*ták, hogy nem Téged vettek fel..."?!?
Hát nem, és még a helyesírásod is förtelmes. Már bocs.
Milyen munka lett volna?
Azt miért nem írod
Ezek a pszicho tesztek olyan baromságok egyébként
Tojd le -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!