Mennyire veszélyes New York City-ben élni?
Utolsó, látszik, hogy te még nem éltél New Yorkban.
Attól is függ, melyik részére gondolsz. Éjjel soha többet nem metróznék a külvárosban. Zsebelés metrón tömegével van bármikor bárhol, ennyi azért Pesten nincs, meg kést és fegyvert sem nyomnak hozzád.
3/4-es
Téged konkrétan már késeltek meg a metrón? Merre felé és milyen időtájt? Éjszaka a metró nekem is félelmetes volt főleg Manhattanben, többször kellett mennem éjszaka a 6-os metróval, ahonnan átszálltam az N metróra. Ég és föld volt a két járat! A 6-oson kb rendszeresen én voltam az egyetlen fehér ember éjszaka eléggé tömve volt, mindenki fekete volt, de igazából le se szartak... :D Az N metrón meg jóval kevesebb ember volt és mindenki fehér meg egy két ázsiai. Tehát azért itt látszott, hogy a különböző városrészeknek mennyire más a népességösszetétele.
A 6-os metró éjszaka valóban nem nyerő, ugyanis az megy ki Bronx-ba, és este 9 után már nagyon egyszínű a szerelvény. Én már 4 éve élek itt, semmi atrocitás nem ért eddig, pedig éjszaka is sűrűn közlekedem. Az alábbi helyeket érdemes elkerülni sötétedés után:
Washington Heights, Kelet Bronx, Hamilton Heights, Dél Bronx, Inwood egy része, Red Hook, Flushing, Dél Maspeth
probalok valami okossaggal hozzaszolni :) !
szoval en CT allamban lakok, de minden szabadnapomon NYC-be toltom, es hat sokat nem tudok a kornyekekrol ,viszont harlem kitolodott rendesen, tehat a 125, ahol a metro north train stop-van az nagyon patent kornyek allitolag es bizntosagban is rendben van, nem ugy mint 20 evvel ezelott, mikor tenyleg "egy szinu" kornyek volt :D
uj epitesu build-ingek, ettermek hada, jo arban rent-ek, amirol sok jott hallotam az new jersey .
sok magyar lakik ott allitolag, foleg new brunswick kornyeken, nagyon szep es nyugis kornyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!