Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan szerezzem meg a zöldkár...

Hogyan szerezzem meg a zöldkártyát?

Figyelt kérdés

Mármint hova kellene mennem érte, mit kell érte tennem, milyen papírok kellenek? Vagy hol lehet kérvényezni? Milyen feltételek mellett adják oda?

(Bocsi a sok kérdésért)

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2013. ápr. 9. 07:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Most ez komoly?

Össze se tudom számolni, hogy csak én hányszor írtam már le itt, hogy milyen lehetőségek vannak, nem beszélve arról, hogy másik is válaszolnak ilyen kérdésekre.

Te nagyon okos, ez nem úgy megy, hogy kérelmezed, és kész! Zöldkártyát nem osztogatnak kérésre!

Házasság vagy zöldkártyalottó.

Nézz utána, olvass itt vissza, mielőtt ekkora sületlenséget kérdezel!

2013. ápr. 9. 08:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Első! A válaszodból csak két szót tudtam hasznosítani. De azokat köszönöm!

Egy csomó itteni választ elolvastam erről, de it csak olyan volt, hogy szerezz "zöld kártyát". Engem meg az érdekelne, hogy hogyan lehetne, vagy hol.

2013. ápr. 9. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt pont leírta az előző, hogy hogy lehet:

- Házasság (amerikai állampolgárral v. zöldkártyás személlyel)

- Zöldkártyalottó.

2013. ápr. 9. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha mar a GYIKon nem talaltal jo valaszt (pedig nemcsak az elso kommentelo, de mar vagy en is szazszor valaszoltam hasonlo kerdesre) akkor olvasd a hivatalos forrast.

Persze angol tudas szukseges, hogy az oldalt megertsd, dehat a zoldkartyahoz is kell angol tudas, szoval ha az nincs, akkor irany a suli:)

[link]

2013. ápr. 9. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!