Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy vigyek macskát repülőn?

Hogy vigyek macskát repülőn?

Figyelt kérdés

Van 2 házi cicám, 3;4 évesek, ivartalanítva vannak mindketten. Lehetséges hogy Amerikába költözünk. New York közelébe talán. És érdekelne,hogy hogyan lehetne őket biztonságba szállítani. Lehetnek az utastérben velem,mert nem nagyon szeretnék nélkülük lenni,főleg nem tudom,hogyan bánnak velük a rakodásnál stb. És hogy ne legyen semmi fizikai megterhelés számukra. És kaphatnak valami nyugtatót,vagy az orvos adja, vagy hogy történik? Nem tudom van e közvetlen járat,mert nem akarok átszállni velük. Ez + idő,és minél hamarabb túl akarok lenni rajta.

Egyáltalán lehet ilyen hosszú időn keresztül szállítani vagy szálljak át, de ha átszállok akkor szeretnék ott aludni abban a városban,és másnap tovább utazni ha ilyet egyáltalán lehet,hogy ne legyen semmi problémájuk a cicáknak. Vagy ez tényleg sok 2x utaztani?

Köszi szépen a válaszokat 16/L

2013. ápr. 6. 19:02
 1/2 anonim válasza:
macskaketrecbe vidd,és legyen ott nálad az utastérbe !!!!! szerintem utazd le egyszer mert az még megterhelőbb ha még le is szállsz keresel egy szállást . . . stb.
2013. ápr. 6. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Az USA-ba nagyon bonyolult és nagyon drága állatot bevinni! Mindenképpen jól nézz utána! Veled biztos, hogy nem lehetnek az utastérben! Az utaztatásuk belekerül annyiba mint a Te repülőjegyed.
2013. ápr. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!