Lehet altatót vagy nyugtatót venni repülőn?
Veszélyes bevenni, mert ha tényleg valami gáz lenne (ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy a gép bezuhan a tengerbe, hanem mondjuk felszálláskor vagy leszálláskor tűz üt ki az utastérben, vagy kiderül, hogy az egyik utas terrorista,) akkor nem tudsz éber maradni, hogy magad és mások életét mentsd, hanem kábán fetrengenél és valakinek veled is kellene foglalkoznia.
Egyébként miért rettegsz a repülőtől, amikor az autózás sokszor veszélyesebb? Attól nem félsz, hogy mondjuk mész át kocsival az M0-áson a Duna híd felett és egy kamion beléd jön és belerepülsz a vízbe? Pedig több esély van rá, minthogy a gépen lesz valami.
Csak azért ijesztő a repülés, mert szokatlan dolog és mivel az ember nem repülő állat, ezért nem a természetes közege többezer méter magasan szállni.
szinte 100%..
Azért messze nem.
Ezeket mind dokumentumfilmeken láttam, mind megnézem(!), van persze végzetes is, de mindig vidáman megyek a repülőtérre. Ca. 80 utam volt már, iszonyú tériszonyom van egyébként, hídon nem merek átmenni...
Pl. Aloha légitársaság..
Lerepült a pilótafülke mögött kb. 5 méter hosszan az utastér teteje, az ülések aljáig. Szinte mindenki túlélte.
Amerika-Európa járat: félúton elfogyott az üzemanyag (elfolyt), 150km-t mentek hajtómű nélkül(!), vitorlázva(!), mert hogyan másképp(?), simán leszálltak..
Én ezekből indulok ki, ha felszállok és egyáltalán eszembe jut, mi lesz ha...? De nem jut eszembe, csak most például.
nekem rokonom vett be nyugtatót repülőn, de ő azért mert szednie kellett. kicsit aludt a hosszú út alatt, de semmi nem történt. alapvetően nem úgy kell hozzáállni egy repülőúthoz, hogy "tutilezuhanunk" ....
ha meg nem szedsz ilyen gyógyszereket, akkor semmiképp nem ajánlott. vegyél be egy MagneB6-ot, az megnyugtat mégse fogsz bekábulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!