Zoldkartya nyertesnek legyen 2-millioja a bankszamlan, kulonben hiaba nyerte meg?!
Kedves 9-es, én írtam, hogy minden vágyam Amerika. És nem, nem a filmek miatt. Voltam már kinn, van több ismerősöm kinn, imádom, és kész. Ott szeretnék élni. Nem azért, mert csodát várok - pontosan tudom, hogy ott sem könnyebb.
Spórolós vagyok itthon is, ott is az lennék.
Dolgozom itthon is, méghozzá rengeteget és keményen - ott sem tennék másképp.
Egyszerűen csak ott szeretnék élni!
"Az amerikaik háztartások több mint negyedének (más számítások szerint már közel harmadának) több az adóssága mint vagyontárgya."
Ez kb. a magyar háztartásokra is igaz... És az, hogy a hitelkártyájával ki milyen felelőtlenül bánik, az meg hagy ne legyen az USA hibája. Mi a credit history miatt használjuk, hogy később könnyebben vehessünk házat, és a letelepedésnél is jól jön egy maglapozott kredit történet. Ha tisztában vagy a lehetőségeiddel, és igényeiddel, semmivel sem jelent mást egy kreditkártya, mint egy sima debit.
ZK felejtős
ha valaki nagyon ki akar menni az kimegy ZK nélkül is.
Ha évente ki is húznak 100embert magyarországról ebből jó ha 10 kézhez kapja a greencard-ot.(az országba belépést követő 1év múlva)ki a pénzen bukik el ki az orvosin ki szponzoron,kianyelvtudás vagyaszakképzettség hiánya miatt.ezek mindenbe belekötnek ám.Nem úgy működik hogy kihúztak oszt mehetszis
Nem úgy van ám gyerekek mint a mesében
"ha tényleg ott akarnál élni már ott lennél nem a zöldkártyára várnál a mi csak hiu ábránd"
Te elmebeteg vagy.
aha..
Akkor bámuld csak továbbra is ölbetett kézzel gyakorikerdesek.hu-t. Hátha egy nap az ajtódon fog kopogni a george bush aki majd átnyújtja neked a zöldkártyádat ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!