1/3-ad háztulajdoni résszel, egy édesapával és testvérrel, keresztgyerekkel- (tehát ennyi kötődéssel mindössze) és 3.5 millióval a bankszámlán megkaphatom a maximális időre szóló (azt hiszem fél év) turista vízumot?
Figyelt kérdés
Egyáltalán ennyi a maximális idő? A tisztségviselőnek azt mondanám, hogy az összekapart pénzemet Amerikába szeretném elkölteni, majd hazatérnék, hogy újra beindítsam a vállalkozásomat.(ez így is van)
Köszönöm előre is a válaszokat!
2009. aug. 6. 09:08
1/3 anonim válasza:
Miért pont Amerikában akarod a pénzed elkölteni?Ha elköltöd,akkor itthon miből fogod a vállalkozásodat újraindítani?Úgy tudom,hogy túristaként nem kell vízum Amerikába.
2/3 anonim válasza:
A turista vízumhoz kell munkahely, valami igazolás, hogy dolgozol, valóban nézik, hogy kinn akarsz-e maradni,de szerintem megadják, de én 3 hónapról tudtam még régebben.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem akartam részletezni a szándékaimat, mert nem az a lényeg. 1 évig fogok kint élni, de vissza kéne majd még mennem fél vagy egy évre. Nem azért, hogy a pénzemet elszórjam....hanem hogy gyarapítsam. A vállalkozásomhoz pedig meg van minden egyébként(mivel már egyszer működött). És ezért érdekelne, hogy annyi pénzel stb. ki engednek-e "túristaként". /3hónapig valóan nem kell vízum, de ha én többre akarok, oda már kell./
2009. aug. 7. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!