Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Oakland zűrös részein milyen...

Oakland zűrös részein milyen színű ruhákat nem szabad viselni?

Figyelt kérdés
Nagymamámat szeretném meglátogatni, aki Dél-Oaklandben él. Kicsit félek nem akarom hogy lepuffantsanak.

2013. ápr. 2. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A kérdés eleve baromság..bocs az offért.

Zűrös városrészeket nem kell felkeresni, nem a ruhádon múlik.

Sok áldozat azért halt meg,mert rosszkor volt rossz helyen (eltévedt lövedék,vagy egy bandaháború kellős közepén találta magát) Az ilyen szempontból veszélyes területeket nem kell felkeresni.

2013. ápr. 2. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:
A mamám zűrös környéken él legalábbis ö azt mobdta. Lehet hagyom inkább fosok oda menni.
2013. ápr. 2. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Oakland mellett élek már több éve, de ilyen színkódos baromságot még sose hallottam. Bár az is igaz, hogy dél Oaklanden még sose voltam, csak átszáguldunk rajta az autópályán.
2013. ápr. 2. 19:03
 4/4 anonim válasza:
Tudom, hogy már régebbi kérdés. De néztem egy dokentum filmet, és egy nőnek a férjét azért lőtték le, mert piros ruha volt rajta.
2017. jan. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!