Odaállhatunk ketten az emigrációs tiszthez? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én és a nővérem szeretnénk kiutazni kb. 85 napra New York-ba. Az egyik barátunknál laknánk. Én még éppen, hogy nem fogom betölteni a 18. életévemet, viszont nővérem már betöltötte. A szüleim írnak egy elismervényt, amit felküldünk a Magyar Országos Közjegyzői Kamarához felülhitelesítésre, hogy ő lesz a hivatalos kísérőm. Ez a hivatalos eljárás. Ezek mellett meglesz mindkettőnknek az ESTA. Nővéremnek nem a legjobb az angolja, nekem viszont jó. A kérdés ezeknek a tekintetében az, hogy az emigrációs tiszthez odamehetünk-e ketten együtt? Hasznos tanácsok a kiutazással kapcsolatban? Kérem tapasztaltak vagy olyanok írjanak, akik biztosan tudják. Előre is köszönöm!2013. márc. 1. 21:16
11/15 anonim válasza:
Amikor en mentem akkor a JFK-n rengeteg pult volt es a neni mondta, hogy ki hova alljon be egyaltalan sorba. Szoval nem kivansagmusor volt, es ezaltal nem is nagyon kerultek egymas moge azok akik korabban egymas utan erkeztek a bevandorlasi hivatalhoz.
12/15 anonim válasza:
Még amikor forgalomirányítás van akkor is lehet szólni hogy együtt akarsz maradni. Kedvesen, udvariasan de határozottan. És igen, lehet együtt menni a pulthoz...
13/15 anonim válasza:
Èn szeptemberben és idén januárba is utaztam New Yorkba. A férjem tökéletesen beszél angolul, én pedig sajnos nem :-( Mi odabemehettünk mind a két alkalommal ketten, söt a férjem még fordított is nekem és nem szóltak semmit. Szóval ne aggódjatok!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2013. márc. 4. 14:29
15/15 anonim válasza:
Immi Grácia-nak hivnak
A személyimben Grácia Imre van
Ilyenkor mi ateendő?
Egy áásziszik rólam a ááámerikááiáák hogy holmi bevándorló vagyok..
Mosmit csinájjak
feggyem fel inkognitómat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!