Ápolónőként milyen esélyeim vannak az USA-ban elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Milyen átlagfizetésre lehet számítani?2009. szept. 10. 22:36
1/7 anonim válasza:
A hírek szerint az USA-ban és Kanadában nagyon keresettek az ápolónők, sokkal jobb a fizetésük, mint nálunk...
De tudnod kell, hogy a magyar végzettséget nem biztos, hogy elfogadják, esetleg kinn is le kell vizsgázni vagy kinn is el kell végezni a megfelelő iskolát hozzá.
Nyelvtudás nélkül meg labdába sem rúghatsz!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Most indulok a TOEFL vizsga felkészitőre aztán vizsgára,úgy tudom ez mindenképp kell és csak ezt fogadják el USA-ban.
2009. szept. 10. 22:56
3/7 anonim válasza:
Hát ha jól leápolod az embereket szerintem nagyon sokat lehet keresni vele.
4/7 anonim válasza:
Ez a hirdetés ugyan már lejárt, de nem olyan régi, hát ezt ígérte a workline, hogy ebből mit lehet elhinni nem tudom, de jónak néz ki, gondolom ez akkor ez a helyzet ápolónő téren. Ott vannak a követelmények is.
5/7 anonim válasza:
Most nagyon, nagyon kegyetlen es bunko leszek de ha ezt meg kellett kerdezned akkor bizony felejtsd el. En tapasztalatbol beszelek, kijottem Kanadba, jo nagy adag onallosag es talpraesettseg kell ehhez es ha ilyen konnyen megtalalhato dolgot nem tudsz magad kiasni az Internetrol akkor mi lesz kesobb?
6/7 anonim válasza:
Olvastam egy újságban, hogy a (tapasztelt) magyar ápolók nagyon keresettek az USA-ban. Volt egy 40 év körüli nő aki ki is ment. Eladták az itthoni házat a férjének szereztek melót és a gyerekeik meg ott kinnt tanulnak, tehét felszámolták az itthoni életetüket.
7/7 A kérdező kommentje:
A 3.válaszadónak üzenem:már évek óta tudom és utánanéztem a dolgoknak.Csupán azokra vagyok kiváncsi akik kint dolgoznak már ápolóként mik a tapasztalatok.Kint fogom végül a TOEFL vagy IELTS vizsgát és a NCLEX-RN vizsgát is letenni,ha megoldható és nem muszály itthon.
2009. szept. 19. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!