Kanadában élő magyar családoök, hogy sikerült ki jutni?
Nekem azért gyanús, mert Kanada... oda a legnehezebb munkavállalóit szerezni! A magyarok nagyon szeretik átverni sajnos külföldi munkával a honfitársaikat...
Így elsőre nem hangzik rosszul, és igen, meg lehet élni belőle... de mielőtt belevágsz, mindenképp nyomozd le a munkaközvetítőt! Akár a munkaügyi központban tudnak infót adni, ha valósról van szó, vagy akár a Google is segíthet... ha valakit már átvertek, annak általában híre megy.
Én családostul éltem Kanadában és én is azt mondom hogy a közvetítő nagyon gyanús.
Kezdem azzal hogy Kanadában nem mindegy hogy hol élsz, melyik tartományban mert a minimálbér tartományonként változik. Általában 8- 10 CAD/óra a minimálbér összeg..
A 2500 CAD fizetést bevándorló csak akkor kapja meg ha nagyon jó állása, szakmája van.. Szóval túl sokat mondott a közvetítő.
A szállásról annyit, hogy én még sosem hallottam olyat hogy a szállás ingyenes lenne bárhol a világban. Olyan van hogy a munkaadó biztosít szállást a munkavállalóknak, de azért is fizetni kell. Szóval kizártnak tartom hogy a szállás ingyenes lesz. A másik. Bármily hihetetlen Kanadában az óvoda nem ingyenes. Elég borsós ára van, és 8 órán át nem is fogadják a gyerekeket. Akárcsak Angliában 4 óra délelőtt vagy 4 óra délután. Viszont a helyi önkormányzattól lehet kérni óvodai óratámogatást..
Szóval jól gondoljátok meg, mert amit leírtál arra mondják hogy túl szép hogy igaz legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!