Hogyan számítják a repülési időt?
Figyelt kérdés
Először fogok repülővel utazni. Amerika a célpont, New York. A kérdésem az, hogyan számítják ki azt az időt, amit repüléssel töltök? Pl ha azt írja, hogy x órában (helyi idő) indul a gép és Y-ban ér oda, ottani idő szerint. Kicsit össze vagyok zavarodva. Valaki tud segíteni?2013. jan. 22. 18:00
1/6 anonim válasza:
Az ottani időt átváltod itthonira és rögtön megkapod a kettő különbségéből az utazási időt.
6 órát adj hozzá a new york-i időhöz, akkor kapod meg a közép-európai időt.
2/6 anonim válasza:
Most mit nem értesz? Az indulás és az érkezés is helyi időben van megadva. Az utazási idő is meg van adva.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Éppen azért nem értettem, mert NINCS megadva a repülési idő, legalábbis a társaság által küldött e-mailben.
2013. jan. 22. 22:05
4/6 anonim válasza:
Tudod az indulást és az érkezést akkor abból ki tudod számolni, nem?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, ki tudom számolni.
2013. jan. 23. 12:53
6/6 anonim válasza:
Az indulási idő mindig a Departure city, az érkezési pedig az Arrival city ideje.
Tehát. Londonból indulsz-akkor Londoni idő van megadva.
New Yorkba érkezel, akkor NY time van megadva,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!