Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valaki, valamit Arkansasról,...

Secret. kérdése:

Valaki, valamit Arkansasról, azon belül Horseshoe-ról? ( Esetleg él/élt ott valaki? )

Figyelt kérdés

-Milyenek ott az emberek?

-Mire figyeljek oda?

-Időjárás

stbstbstb ?!

2013. jan. 13. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
miert akarsz pont arkansas-ba menni? :O egyik legszakadtabb allam :S
2013. jan. 19. 06:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen? :S

Hát, egyik ismerősöm ott lakik, pontosabban Horseshoeba, és hozzá mennék ki.

De viszont nagyon kiszeretnék menni..de akkor ezekszerint van mitől tartanom?! :O

2013. jan. 19. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
nyugodt hely, legalábbis Arkansas. Nekem szimpatikus az állam, szép helyek vannak ott
2013. jan. 19. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

megneztem terkepen, horseshoe bend van csak, gondolom arra gondolsz. hat aggodni nem kell, azert ez megiscsak amerika, en kb 3 oranyira elek onnan missouriban, de mar keszulok elkoltozni. de latogatni jo lesz persze ha kimesz oda is, erdekes lesz. elonye hogy szinte csak amerikait fogsz latni, nem kulfoldit, nem ilyen kulturak keveredese hanem igazi hamisitatlan midwest, redneckek, pickup truck-ok, stb :D hatranya hogy sok a nagy dagadt no meg a redneck, meg csinalni nem nagyon van mit, de az ugyis tobb ido utan jon ki, ha keves idore mesz ugyis erdekes lesz.

az emberek termeszetesen kedvesek, foleg kisvarosban, nyugdtak, ugy vezetnek mint a csiga :D

idojaras gondolom hasonlo mint nalunk, melegebb van mint otthon. rengeteget sut a nap, nem tudom melyik honapban jossz, szinte biztos hogy melegebb lesz mint otthon. nyaron tud NAGYON meleg is lenni, 40 fok folott, de mindenhol ordit a legkondi, emiatt nem kell aggodni. az idojarast nagyon szeretem itt, nagyon ritka az a nap amikor nincs napsutes. es az eg nagyon szep tud lenni. mas egy kicsit mint magyarorszagon.

van egy varos kb 3 oranyira onnan, eureka springs, ha arra jartok erdemes megnezni, erdekes kis hely. csak azert nem annyira erdemes elindulni, foleg hogy inkabb kicsit europaias es magyar szemmel lehet nem ertekeli az ember annyira, de ha epp arra jartok erdemes benezni mert mas mint a kornyek.

a helyedben azt megprobalnam elintezni hogy a varosban ahova repulovel erkezel es gondolom erted jonnek, hogy ott toltsetek el egy par napot.

2013. jan. 19. 18:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Az előttem írónak : Kedves Tőled, hogy ennyi mindent írtál. Hasznomra válik! Hosszabb időre szeretnék kimenni, csak előtte picit kutatok :P Gondolom akkor nagykabátot ne vigyek...:D február vége felé esedékes egyébként, hogy kiutazom. Ismerősökhöz, de egy jó darabig ott szeretnék lenni.

20 éves vagyok, jó lesz egy kicsit látni a "más világot" :)

Megfogadom a tanácsod, és ellátogatok arra a helyre, amit írtál..kifogok használni minden pillanatot! :)

Chicagoba szállok le, mert akihez megyek kamionos, és ott feltud venni.

Kisgyermekkori álmom volt oda eljutni, ha nem is napokra, de egy pár órát biztosan ott maradunk!

Mégegyszer köszönöm szépen, hogy ennyit írtál! :)

2013. jan. 20. 00:19
 6/6 anonim ***** válasza:

nagyon szivesen :) chicago belvarosba mindenkepp menjetek be mert GYONYORU. igaz mar kicsit multikulti van, de a felhokarcolok nagyon szepek. erdemes tomegkozlekedessel bemenni mert a parkolas pofatlanul draga es ugyis jo setalgatni ott egy kicsit.

annyi hogy arkansas amerika legszegenyebb allamai kozott van tehat fogsz latni felujitasra varo epuleteket, 100 eves hazakat, de nem mindenhol ilyen azert. ha meg hosszabb tavon tudsz maradni akkor mehetsz jobb helyre. mi floridaba keszulunk most. addig is ehetsz jo amerikai hamburgereket ott, meg jo amerikai kajakat :D meg vegulis minden uj lesz meg neked ott, szoval lesz mit nezni :D de hosszabb tavra nem erdemes arkansasban gondolkozni.

2013. jan. 20. 04:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!