Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit kell tennem, hogy letelepe...

Mit kell tennem, hogy letelepedhessek vagy munkát vállalhassak USA-ban?

Figyelt kérdés
Valaki, aki él/élt kinn. Tudom, hogy nagyon nehéz, de én szeretném megpróbálni! Kinn éltem Angliában 1,5 évet, elég jól beszélem a nyelvet. Most USA-ban szeretnék munkát vállalni. A zöldkártya lottó és a házasságon kivül van más módja, hogy kijussak? Diploma szükséges hozzá? Milyen munkát vállalhatnék? (LEGÁLISAN)
2013. jan. 5. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Diploma???Még szép hogy szükséges ha munka által akarsz kijutni de munka útján csak orvosokat és ápolókat engednek be,ha jól tudom de őket sem annyira könnyen.

Más lehetőség nincs csak a házzaság amerikaival és a zöldkártya lottó.

Én a helyedben már most elkezdeném az orvosi egyetemet/vagy az ápolói fősulit.

Sok Sikert!!!!!

2013. jan. 6. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
En regota elek az USA-ban. ELTE biologia - kemia szakot vegeztem otthon es megpalyaztam egy Phd osztondijat. Azzal jottem ki tanulni. Utanna ottmaradtam az egyetemen dolgozni es az egyetem szponzoralt zoldkartyara. Ma mar allampolgar vagyok. Ugyhogy ha tanulsz es sikeres vagy valamilyen teruleten, tanulas altal is kijuthatsz.
2013. jan. 6. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
azt amit a 2-es mond
2013. jan. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!