Valaki szállt már meg ilyen CoughSurfinges embereknél?
Lenne pár kérdésem:
Ételt italt adnak?
Illik ajándékot vinni nekik, vagy venni esetleg nekik valamit?
A kanapé szörfről beszélsz? Ha igen, akkor
Én nem szálltam még meg, de fogadtam turistákat.
Általában 1-2 napig maradnak. A szabály szerint csak kanapé jár. Vagyis hogy legyen hol aludni. De én volt hogy adtam ételt-italt főleg olyan turistáknak akiknek fogalmuk sem volt a magyar konyháról. Már akit érdekelt. Volt aki nem is várta el csak legyen egy hely ahol aludni tud. Nem is nagyon volt kapcsolat, mert letette a cuccát és ment város nézésre.. Őket nem kínáltam meg..
Volt akiktől kaptunk apró ajándékot. Volt akiktől nem.. Volt aki kérte kalauzoljuk őket. Voltak akik többen állítottak be és hálózsákot használtak. Szóval ezerféle típus és helyzet alakult ki. De egy biztos. Nem várható el sem az étel sem az ital. Csak az ágy ahol aludni lehet..
)Oxfordi lakos)
Szia!
Nekem Budapesten van egy barátnőm, aki vállal ilyeneket a kanapéján, még nem volt gondja velük.
Egy másik lány pedig beutazta így Olaszországot, 1 hetet, heverőtől heverőig, neki vannak durva sztorijai...
Ha viszel nekik valamit, az tuti jó ötlet! Amúgy csak a kanapét adják, a saját ellátásodról magadnak kell gondoskodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!