Bár pontos adatokat nem tudok de szerintem jobb a helyzet.Egy ideig legalábbis mert igen rezeg a léc az USA-ban szóval egy vagy két hiba és az USA nagyot fog bukni.
De azért ott is nagy a munkanélküliség ezért nem is vesznek már fel sehova külföldit..
Ha jól emlékszem 8 százalék volt a munkanélküliség 3-4 hónapja.De azóta lehet hogy változott.
2012. dec. 28. 01:10
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2012. dec. 28. 01:40
3/13 anonim válasza:
Usát nem tudom, de én Kanadában élek több éve és itt sem jobb a helyzet mint Magyarországon.... annyira nem jó, hogy még haza se tudtunk jutni, pedig utálunk itt élni de nincs pénzünk hazamenni.
2012. dec. 28. 03:45
4/13 anonim válasza:
Vannak teruletek, ahol 15-20$, de vannak varosok, ahol 5% alatti.
Konkretan melyik varos erdekel?
Amugy meg, gondolj bele, hogy mondjuk mekkora a munkanelkuliseg mondjuk Miskolcon, vagy Sopronban, vagy Budapesten. Vagy egy kis faluban az Alfoldon, vagy egy kis faluban a Dunantulon.
"de én Kanadában élek több éve és itt sem jobb a helyzet mint Magyarországon.... annyira nem jó, hogy még haza se tudtunk jutni, pedig utálunk itt élni de nincs pénzünk hazamenni."
Aztán miért nem jó? Ha utáltok itt élni, miért Kanadába jöttetek?
2012. dec. 28. 11:04
7/13 A kérdező kommentje:
En konkretan Miamiba mennek, utana pedig ha jol alakulna akkor Las Vegas. Ha mar elvisszuk a temat, ez a Canadas tortenet nekem eleg homalyos. Hogy lehet az hogy valakik evek ota elnek egy orszagban, tehat akkor valamilyen bejoveteluk biztos van, ha mar le tud ulni az internet ele es ilyen kerdesekre felelget, ugy hogy semmi koze nincs a temahoz (csak azert mert en semmikepen sem szeretnek Canadaba menni), akkor ne magyarazza mar el nekem hogy a csaladjaval egyutt nem tudnak annyi penzt osszeszedni hogy hazajussanak. (ha meg egyenkent is) De azert koszonom a valaszt.
2012. dec. 28. 14:54
8/13 anonim válasza:
Gugliba beirod, hogy Miami unemployment rate meg hogy Las Vegas unemployment rate es remek kis grafikonokat fogsz talalni, ami mutatja a munkanelkuliseget.
2012. dec. 28. 18:19
9/13 anonim válasza:
Aztán miért nem jó? Ha utáltok itt élni, miért Kanadába jöttetek?
Mert anyám itt él 11 éve, ő segített kijönnünk. Itt akartuk megalapozni az otthoni életünket, de nem jött össze.
2012. dec. 28. 19:30
10/13 anonim válasza:
Ja és otthonról még nyílván nem tudtuk, hogy nem fogjuk szeretni Kanadát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!