USA körút barátokkal? (többi lent)
3 barátnőmmel elhatároztuk hogy körbeutazzuk az USA mind az 50 államát, stoppal és tömegközlekedéssel - Alszkát és Hawaiit természetesen repülővel.
Szerintetek ez mennyire veszélyes, ti mit gondoltok róla? Akár az USA-ban élők véleményére is nagyon kíváncsi lennék, valamint információkra, mindenre.(vízum, és ilyen egyéb formaságokra nem, annak már utánajártunk)
Az utolsónak igaza van. Látszik a kérdésen, hogy egyrészt nagyon fiatalok vagytok még, másrészt meg egyelőre csak kósza ötletként merült fel bennetek a dolgot, és nem gondoltátok végig egészen.
A terveteket egy lottómilliomos kb. egy év alatt valósítaná meg. (De ennyi időre nem kaptok vízumot!!)
Én is ilyen kis naiv voltam, mikor elkezdtem szervezni az USA-körutamat, szóval én aztán értem, milyen az, amikor az ember még nem érzi át azokat a távolságokat, amikkel ott számolni kell.
A reális az, ha mondjuk egy hónapra, hostelekben és/vagy kempingekben tartózkodással valamiféle egy területre koncentrálódó utazást állítotok össze (több ismerősöm csinálta ezt, pl. a 66-os út menti városokban, vagy nemzeti parkokban... ilyesmi)
Vagy pedig azt mondjátok, hogy nagyon érdekel titeket 3-4 város, és ezeket bejárjátok. Repülővel utazva a városok között. Én ezt tettem, így 3 hét alatt 4 városban voltam.
Azért teljesen nem kellene mindenképp lemondanotok Amerikáról, össze lehet hozni nagyon szép kis utat, reális kereteken belül is. :)
De persze Európa is gyönyörű, Angliát is biztosan élveznétek.
Veszélyesnek nem nevezném a dolgot, viszont rendkívül drága és ennyi időbe még a negyede se fér bele. Szerintem a nagyobb tájegységeket határoljátok le, és azok közül egyet nézzetek meg, legfeljebb kettőt, de azt részletesen.
Pl. Keleti part, Délkeleti rész (Florida, Louisiana), Nagy-tavak vidéke, Préri, Sziklás-hegység, Nyugati part, Hawaii, Alaszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!