USA körút barátokkal? (többi lent)
3 barátnőmmel elhatároztuk hogy körbeutazzuk az USA mind az 50 államát, stoppal és tömegközlekedéssel - Alszkát és Hawaiit természetesen repülővel.
Szerintetek ez mennyire veszélyes, ti mit gondoltok róla? Akár az USA-ban élők véleményére is nagyon kíváncsi lennék, valamint információkra, mindenre.(vízum, és ilyen egyéb formaságokra nem, annak már utánajártunk)
Nemsokára 51 állam lesz (Puerto Rico) :)
amúgy ami kell.. nagyon sok pénz (szállás étel ajándékok belépők) (vízum..helyette van ez az új vízummentes akármi(ESTA) amit igényelni lehet, olcsóbb sokkal mint a vízum és kb mindenkinek adnak)
bizonyos környékek, városrészek kivételével biztonságos lehet, ami szerintem fontos,előre foglaljatok szállást.
stoppolást 3 lánynak nem ajánlanám az az igazság, érdemesebb egy autót bérelni és azzal furikázni mindenfelé
amúgy jó ötlet, hajrá.
Én nyáron egyedül utazgattam az USÁban, repülővel és tömegközlekedéssel, és hostelekben laktam. Mondjuk én "csak" négy városban (két keleti part, két nyugati part) voltam.
De a hostelben voltak velem olyanok, akik a városból kempingezni indultak tovább.
Egyikünknek sem lett semmi baja, nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg barátunk lett, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Szerintem vágjatok bele. :)
(Az mondjuk elég durván hangzik, hogy minden államot végigutazni, de, ha bírjátok, akkor hajrá. :))
Köszi a válaszokat mindenkinek!:) Hát igen, pénz. Kitartóan gyűjtögetünk, de autót bérelni nem igazán akarunk. Nem főként a pénz miatt egyébként. Majd meg meglátjuk. A stoppolástol kicsit tartok, de az egyikünk szülei pl Európát stoppoltak végig, es ez sok motivációt ad.
Lenne még egy kérdésem: alkalmi munkákat(pl takarítás, újságkihordas) sem lehet zöldkártya nélkül vállalni?
ESTA-nak hívják, azzal 90 napot lehet maradni, valóban.
Munkát NEM vállalhatsz. Semmilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!