New York, álmaim városa. Lehetőségek?
Figyelt kérdés
Először is kezdjük ott, hogy 14 éves lány vagyok, aki kiszeretne menni továbbtanulni New Yorkba. Igazán, de tényleg nagyon kiakarok menni!! New Yorkban élő magyarok, kérlek írjak, hogy milyen ott.. Mindent részletesen!! Milyen a hangulat, a környezet, a munkalehetőségek, a lakbér minden!! Lehet, hogy ez csak egy gyerekes álom, de kérlek :) Ja még azt is, hogy New York melyik része a legbiztonságosabb.. Köszi előre is azoknak akik válaszolnak :)2012. dec. 17. 17:41
11/11 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod. Szerintem nem hülyeség! Jókor kell ingatlanhoz jutni, jó helyen :D Én szeretem ha röghöz vagyok kötve, és tudni, hogy van egy biztos pont. Puszi :D
2012. dec. 29. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!