Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek kamu?

Szerintetek kamu?

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 14. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A Google képkeresőjét használva a fotók különböző oldalakról vannak összelopva:

[link]

[link]

[link]

Én nem bíznék egy ilyen emberben.

2012. dec. 15. 13:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Esta engedellyel nem lehet munkat vallalni, ahhoz munkavallaloi vizum kell, amit a nagykovetsegen kell igenyelni.

Telefonszamot nem adnak meg. Ugyan mar. Es az a monolog, ami ezt koveti egyszeruen nevetseges. Epp eszu ember nem ir ilyeneket egy hivatalos oldalra.

A szoveg hemzseg nyelvtani hibakban es pongyola fogalmazasban.

Keruld el messzirol oket.

2012. dec. 15. 16:47
 13/19 anonim ***** válasza:
ep*
2012. dec. 15. 16:47
 14/19 anonim ***** válasza:
hat ebben ottvan a lehuzas hogy nyilvan az oraberbol huznak le, szerintem ennel valamivel (nem sokkal) tobbet fizet a szalloda. olyan nincs hogy 3-4 nap ingyen dolgozol a betanitas alatt, azt gondolom ok teszik el. azt irja hogy ha nem tartod be a 2 het felmondasi idot akkor levonnak 500 dollart, ezt is gondolom ok teszik el, ilyen nem szokas itt hogy elveszik a penzed mert kilepsz azonnal. de vegulis nem lehet elvarni hogy ingyen csinaljak...
2012. dec. 17. 09:04
 15/19 anonim ***** válasza:
de egyebkent meg fogalmam nincs hogy birjak ezt legalisan elintezni, de attol meg hogy en tudnam, nem jelenti azt hogy ok esetleg nem tudjak :D
2012. dec. 17. 09:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk az hogy az órabérből - ahogy írják, kezdetben - levonnak valamennyit, az nem lehúzás, hanem a közvetítés díja, és szerintem jogos.

Persze aki tud, menjen ki és találjon munkát magától, akkor nincs ilyen gond!

2012. dec. 17. 09:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Na, még egyszer: ez semmiképpen sem lehet legális. Az EU-n kívül minden munkához munkavállalói vízum kell amit takarításra nem adnak meg, van nekik is elég szegény szerencsétlen aki szívesen takarítana.

Azt hogy hol szedik meg magukat, felesleges neked, nekünk kitotózni. Illegális munkát akarsz elvállalni? Jó ötlet...

2012. dec. 17. 12:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem kell lehordani azért, csak a ti véleményetekre voltam kiváncsi, és köszönöm szépen a segitő válaszokat, amelyeket minden esetben megkaptam! :D
2012. dec. 21. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem kamu..vannak ilyenek.

Rengeteg magyar dolgozik kint illegálisan. Meg más nemzetek is...

Általában ilyen közvetítőkön keresztül csinálják. És persze, hogy nincs telefonszám stb, hisz ez illegális dolog!

Aki vállalja, annak együtt kell élni a tudattal hogy feketén fog dolgozni :D

2012. dec. 22. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!