Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadában élnek cigányok?

Kanadában élnek cigányok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 00:06
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

"Az utóbbi időkben nagy divat lett, hogy a Mo-i cigányok tömegesen kitelepülnek Kanadába, jó nagy botrányok is voltak emiatt, a kanadai kormánynak is tele lett a hócipője..."

Akkor ezért ment ki a cigány barátnőm Kanadába... jhájj.. pedig ő normális volt... =< kár a csajsziért..

Egyébként, gyűlölöm a cigányokat, mert 6 évig velük kellett laknom, de mostmár szerencsére itt 1 gramm cigány nincs =]

2010. ápr. 7. 23:47
 22/28 anonim válasza:
Minden nemzetiségben vannak alávaló népek, csak azokat nem kapjék igy fel..
2010. ápr. 30. 20:25
 23/28 anonim ***** válasza:
19%
en cigany vagyok ..Canadaban elek...es itt hala a jo istennek nincsenek rasszistak a magyar nep elbujhat a Canadaiak hata moge...ezeknek nem a borszin szamit...hanem az hogy mit teszel le az asztalra..es az elejen levo valaszolonak uzenem hogy akkora baromsag amit irt hogy a caanadai alamnak elege lett a ciganyokbol...mert miert is lenne eleguk itt a ciganyok mindent megkapnak ami kell nekik...nem nyomjak el oket se tanulasban se a munkailag..se erkolcsileg...akkor meg miert lenne gond??? En itt elek tudom es nekem ne magyarazzon egy rasszista szegyentelen magyar se..Akkor szegyeltem el magam hogy Magyarorszagra szulettem nagyon amikor tanultuk az iskolaban a HOLOCAUST-OT es a masodik orszag aki beallt Hitler kovetoenek Nemetorszag utan Magyarorszag volt...Tok cinkes volt mindenki engem nezett...MAGYARORSZAG=RASSZIZMUS
2010. máj. 29. 21:50
 24/28 baranyi kálmanné ***** válasza:
100%
Igen sajnos már azokat is el nyomják akik be illeszkedtek és ,dolgoznak meg tan itatják a gyerekeket.Nekem is él kint sok ismerősöm és ők is, azt mondják hogy tejesen más világ van kint ott, nem a bőr színe alapján ítélik meg a embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 30. 06:36
 25/28 anonim válasza:
Mert szerinted csak a cigányok jelenthetnek veszélyt rád az egész világban ? Bújj ki a rózsaszin felhő mögül és üdvözlégy :)
2010. jún. 29. 00:32
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az embereknek Magyarországon sem a bőrszínnel van a bajuk.Cigányok között is biztosan vannak rendesek.(sajnos én még ilyennel nem találkoztam)De biztosan vannak!

De tény ,hogy a nagy részük csak azért megy canadába mert azt várják ,hogy ott majd dől a pénz a semmiért.Nem a rasszizmus miatt mennek!(szerintem)

2010. szept. 22. 18:41
 27/28 anonim válasza:
100%

Szerintem mindenhol vannak cigányok,és lesznek is.De nem minden nép olyan rasszista mint a magyar.Magyarok csak magukat szeretik.Nekem tőbb cigány rokonom él világ szerte,de sehol nincs ez a cigány gyűlőlet mint magyarországon.Tavaly nyáron kint voltunk 1 honapig Angliába,bárhol fel léptűnk nagy őrőmel fogadtak minket.Nem a bőr szin alapján itélkeztek.Magyarországon akkár milyen jo egy roma ,az csak roma.Sajnos a magyarok csak magukat szeretik,semilyen népet nem tűrnekel maguk mellet se zsidot,se erdélyit,se cigányt.

Ó hát persze, ti vagytok a tökéletesetek, akiket mindenhol imádnak, csak ebben a szar országban nem.. Érdekes, Romániában gyűlölik a cigányokat, Angliában szintén űzik őket, Kanadából már megtagadják tőlük a vízumot. Szlovákiában úgy szintén.

Arról nem is beszélve, hogy millió nép lakik itt Magyarországon, mégis betudtak illeszkedni úgy, hogy nem érik őket atrocitások, csak ti cigányok nem. Mert titeket mindenki utál. A zsidókat meg csak egy szélsőséges csoport gyűlöli, jó lenne nem belekeverni őket. Vajon miért nem hallani, hogy kínaiakat ölnének Magyarországon? Ők is tömegesen vannak itt, mégis elfogadottak!

Jah és ha nem tetszik el lehet menni, nem itt kell sírni, hogy a magyarok mekkora rasszisták, mikor a cigányoknál rasszistább, tanulatlanabb népséget nem igen találni..

Amúgy Franciaországból kitoloncolták az összes romát. Egyik válaszolónak igaza volt... Vannak értelmes tisztességes cigányok... Nem mindegyik aljanép - csak a nagyja -.

2010. okt. 8. 18:22
 28/28 Éböl hadnagy válasza:
Két hely van ahol nincsenek: Északi és Déli sark, mert ott nincs kiből ingyen élni.
2011. okt. 13. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!