Kanadában élnek cigányok?
Szerintem mindenhol vannak cigányok,és lesznek is.De nem minden nép olyan rasszista mint a magyar.Magyarok csak magukat szeretik.Nekem tőbb cigány rokonom él világ szerte,de sehol nincs ez a cigány gyűlőlet mint magyarországon.Tavaly nyáron kint voltunk 1 honapig Angliába,bárhol fel léptűnk nagy őrőmel fogadtak minket.Nem a bőr szin alapján itélkeztek.Magyarországon akkár milyen jo egy roma ,az csak roma.Sajnos a magyarok csak magukat szeretik,semilyen népet nem tűrnekel maguk mellet se zsidot,se erdélyit,se cigányt.
Ó hát persze, ti vagytok a tökéletesetek, akiket mindenhol imádnak, csak ebben a szar országban nem.. Érdekes, Romániában gyűlölik a cigányokat, Angliában szintén űzik őket, Kanadából már megtagadják tőlük a vízumot. Szlovákiában úgy szintén.
Arról nem is beszélve, hogy millió nép lakik itt Magyarországon, mégis betudtak illeszkedni úgy, hogy nem érik őket atrocitások, csak ti cigányok nem. Mert titeket mindenki utál. A zsidókat meg csak egy szélsőséges csoport gyűlöli, jó lenne nem belekeverni őket. Vajon miért nem hallani, hogy kínaiakat ölnének Magyarországon? Ők is tömegesen vannak itt, mégis elfogadottak!
Jah és ha nem tetszik el lehet menni, nem itt kell sírni, hogy a magyarok mekkora rasszisták, mikor a cigányoknál rasszistább, tanulatlanabb népséget nem igen találni..
6:42esnek nagy gondjai lehetnek...
ki gyűlöli itt az erdélyieket???
és a betelepült kínaiakkal, németekkel, írekkel, olaszokkal (és még sorolhatnánk) sincs senkinek se baja
08-20 10:10 ez rohadt jó volt!!
De legalább itt egyre kevesebben vannak! Amúgy tényleg vannak Kanadába.. Ahol lakom volt 1 nagyobb cigány család.. na annak a fele kiköltözött pár éve.. és most a másik fele is kiköltözik télen.. És állítólag már egy csomó törpecigány is van..xD Nem költöznék oda az biztos..xD
"Az utóbbi időkben nagy divat lett, hogy a Mo-i cigányok tömegesen kitelepülnek Kanadába, jó nagy botrányok is voltak emiatt, a kanadai kormánynak is tele lett a hócipője..."
Legalább mostmár Kanadának is van miért utálnia a magyarokat D
"Szerintem mindenhol vannak cigányok,és lesznek is.De nem minden nép olyan rasszista mint a magyar.Magyarok csak magukat szeretik.Nekem tőbb cigány rokonom él világ szerte,de sehol nincs ez a cigány gyűlőlet mint magyarországon.Tavaly nyáron kint voltunk 1 honapig Angliába,bárhol fel léptűnk nagy őrőmel fogadtak minket.Nem a bőr szin alapján itélkeztek.Magyarországon akkár milyen jo egy roma ,az csak roma.Sajnos a magyarok csak magukat szeretik,semilyen népet nem tűrnekel maguk mellet se zsidot,se erdélyit,se cigányt."
Takarodj vissza Indiába! Még az irányt is megmutatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!