Van olyan aki már járt az egyik Hawaii-i szigeten? Ha igen, hogy tetszett?
Kiábrándító.
Hawaiiban nincs semmi extra, pont annyit tud, mint egy Kanári szigetek, ami itt van egy nagyobb köpésre. Az egyetlen dolog, amiért mégis rengeteg filmben ezt nyomják, az az, hogy nagyon közel van Hollywoodhoz. Csak átugranak oda a sztárok, meg átlagemberek is, mint amikor mi a Balcsira megyünk egyet strandolni.. Ezt ismerik, tehát ezt teszik a filmekbe is. (Na meg persze olcsóbb oda utaztatni a stábot, mint valami igazi, egzotikus helyre.)
"Hawaiiban nincs semmi extra"
Életedben nem jártál még Haeaii-on! :))
Ott van kozel hollywood.
Ember, Los Angelestol meg 4000km hawaii. tovabbi 6 ora repulovel! En LA ben voltam, ha ott lett volna egy kopesre en is atrepultem volna.
Én még nem jártam és szívesen elmegyek veled! Visszafelé beugorhatunk Suriname-ba!;)(xx)
Az első válaszoló meg nehogy elvegye a kedvedet! Hawaii szuper egzotikus és gyönyörű hegyek vannak!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!